diana 28 -> RE: Blond barve Subrina (18.10.2012 11:26:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JO JO OJLA KO BEREM TAKE NEUMNOSTI,DA JE FRIZER DRAG IN PODOBNO, MI GRE POŠTENO NA ŽIVCE,BI BILE RADE LEPE IN UREJENE ZASTONJ,VSAK CENI SVOJE DELO. KAJ VI HODITE V SLUŽBO ZASTONJ,NE POTREBUJETE PLAČE?????????????????? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ti si me pa spravila prav v smeh. Kdo pa pravi, da ne cenim po vsej verjetnosti tvojega oz. frizerskega dela..... Le predrago se mi zdi. 70€ je lahko za nekoga 1/5 plače . A na to nisi pomislila? Ne rečem, da sem jaz na tem vendar če izračunam, da grem najmanj 7x na leto je to 500€ na leto kar prestavlja lep kupček denarja in jih porabim raje za kar ocenjujem jaz bolj pomembnega. Podjetju v katerem delam ne gre najbolje ......In v kolikor izgubim službo kaj bom??? Hodila k frizerju za vsako ceno ??? Kdo pa pravi, da ne cenim frizerskega dela, le na finance je potrebno gledati v teh časih. Če bi imela možnost bi hodila raje k frizerju verjemi pa manikuro, pedikuro ..... , vendar brez problema priznam, da mi je predrago. Ne vem v čem je problem???!! A nimam pravice povedat, da se mi zdi vaše delo predrago ??? Če bi nekdo meni rekel, da se mu zdi moje delo precenjeno bi to mirne volje sprejela in o tem razmislila. Konec koncev pa bi po vsej verjetnosti prilagodila ceno. Če lahko frizerka na enem koncu Slovenije za 38€ naredi vse (ali celo več) tisto kar delajo frizerji v Gorici za 70€ mi nekaj res ne klapa. Kaj računate zračno razdaljo?
|
|
|
|