[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.9.2005 12:20:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Špacka -> Zelen kakec? (8.9.2005 12:38:59)

Moja je po Aptamilu kakala zeleno, sem vprašala pediatra in me je pomiril, da otroci, ki pijejo adaptirano mleko ponavadi kakajo zeleno. Aja še nekaj, ker je tvoja Ema stara 1 mesec bi to lahko bilo tudi posledica krčev, če jih ima.

Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.9.2005 13:24:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bobek05 -> Zelen kakec? (8.9.2005 13:52:03)

Mi smo z Aptamila šli na Bebo in od takrat je Anejev kakec zeleno-rumen, pa dosti bolj kompakten..

tris -> Zelen kakec? (9.9.2005 10:27:18)

Ravno včeraj smo bili pri pediatrinji in je rekla da zelen kakec ni prav dobro da ima otrok, ma vendar ne morejo nič pomagat ker to se samo uredi ko otrok raste. Če pa ima trdo blato poskusi malo sladke kamilice ali prekuhane sladke vode!!!

yvon -> Zelen kakec? (9.9.2005 20:52:51)

Najin Ruben , ki bo dopolnil 16. 3 mesece tudi kaka zeleno in to odkar je samo na adaptiranem mleku, pa so me pomirili, da to mine. Če podirata redno kupčka in ni krčev pol nič bat.

Abby -> Zelen kakec? (10.9.2005 9:39:48)

Moja hčerka je precej dolgo kakala zeleno, pa smo ugibali, kaj je: krči, premalo hrane, še nerazvita prebavila. mislim, da je bilo zadnje, ker je ostala neješča vseskozi, kakec je pa vendarle postal rumen. Res pa je bila samo dojena, tako da glede aptamila in barve pa nimam izkušenj.

Vrtnica1 -> Zelen kakec? (10.9.2005 15:16:17)

bubabaya, jaz sem isto temo začela kakšen mesec nazaj. tudi naš žiga je imel zelen kakec, po dolgotrajnih eksperimentih in opazovanjih sem ugotovila, da so pri nas vzrok krčki oz. vetrovi. delno se dojiva, delno papava bebo in je kake ok, le kakšen dan, ko ne podirava redno kupčka, in vidim, da ga občasno spet zvije, je naslednji dan kakec spet zelen. in res je bil najbolj zelen takrat, ko nama podiranje kupčka ni šlo dobro od rok. takoj, ko sva to uštimala, je postal kakec normalen
lp, vrtnica

Stran: [1]