Anonimen -> RE: Kaj pa v takem primeru? (13.10.2012 17:32:08)
|
Jaz sem si otroka želela že približno 9 let, še takrat, ko sem bila samska. Imela sem načrte, želje. Še imena sem vedela, hrepenela po malem bitju, vedela sem, kam bi postavila posteljico in podobno. Potem sva zanosila neplanirano, imela sem veliko skrbi, potem sem doživela spontani splav. Po splavu je postala želja še močnejša, ampak drugačna(videla sem samo plus) in v treh mesecih do pozitivnega rezultata se mi je skoraj zmešalo od plodnih dnevov, testov, pričakovanja in še marsičesa. No, zdaj sem noseča. Včasih kar pozabim, da sem in priznam, da imam slabo vest. Ni tistega zagona, energije, kot pred nosečnostjo. Otroka se res veselim, vendar je drugače, kot v mojem sanjskem svetu. Več je skrbi., manj sladkobe. In ne, nič ni narobe z mano- takšna pač sem in tako dojemam to nosečnost. Težko pričakujem dan, ko bom objela svojega prvorojenca in bo skrbi polna nosečnost za mano. Včasih, ko razmišljam za nazaj, bi tist zagona poln čas prestavila na danes in sem fauš tistim, ki nosečnost doživljajo z vsem srcem. Ti pa razmisli o svoji vezi s partnerjem- morda ravno v tem tiči problem, da si otroka ne želiš več tako močno, kot včasih.
|
|
|
|