|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 11:56:01   
renatar
Pozdravljene,
Prišla je ena nova med vas, saj ste tako vredu, da moram še sama kaj vprašati. Po dveh spontanih splavih sem tretjič noseča. Pa me zanima, če je normalno, da imam tako močne bolečine v trebuhu kot pri menstruaciji? Sem v petem tednu...

Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 12:11:37   
arielca
Najprej čestitke, srečka !!!!

Jaz sem imela v prvem mesecu nosečnosti v času menstruacije vgnezditveno krvavitev, tako da sploh nisem vedela, ali sem noseča. Po tem so se pa začele pojavljati slabosti in tudi občasne bolečine v trebuhu (predvsem zaradi širjenja maternice).

Najbolje bo, da za svoje bolečine poveš ginekologu, on bo najbolje vedel, kako in kaj pa še skrbelo te ne bo.

Prijetno nosečnost ti želim!

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 12:15:23   
GATA
Renatar,
ne vem če to ni bolj vprašanje za G glede na to da si že imela dva spontana splava. Pri meni so bile bolečine takšne kot pri M samo niso pa bile tako močne ali pa dolgo. Pa tudi bolj na začetku. Tako da nisem vedela ali ne bo šlo vse skupaj adijo. Sem pa brskala po drugih forumih glede tega ni nisem dobila nikakršen pozitiven odgovor. Bolj se je nagibalo k temu da sploh ni noseča.

So pa tem bolečinam v bistvu sledilo še otrdevanje trebuha - to sem sicer G povedala pa mi je rekla da so to krči ampak se mi zdi da bolj za to drugo in ne za bolečine.

Jaz ti toplo priporočam in svetujem da kar takoj pokličeš G in vprašaš.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 12:26:34   
renatar
Najlepša hvala vam za odgovore, ste pa hitre. Ja, ginekologinjo sem že včeraj klicala, pa je dejala, da mi bo po tabletkah, ki jih je predpisala, bolje. Zdi se mi, kot da me ne jemlje dovolj resno. Sama pa si močno želim donositi, saj po dveh spontanih splavih skoraj nimam več upanja. Najhuje pa je to, ker menim, da take bolečine niso normalne, nihče pa me noče razumeti...

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 12:30:49   
DrejcDrejc
Renata, jaz sem 7 tednov noseča, pa imam še vedno občasno enake bolečine kot pred M. Pride od nikoder, boli kakšno minuto, potem izgine. Včasih vačkrat na dan, včasih sploh ne. Mislim, da so te bolečine nekaj običajnega, saj jih ima veliko punc. Je pa res, da vsako telo drugače sprejema nosečnost, tako da nikoli ne veš, kaj bolečine zares pomenijo. Misli pozitivno, saj nima smisla, da bi skrbela za vsako stvar, ker ne bo nič pomagalo.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 12:32:39   
GATA
Kaj ko bi poklicala še v porodnišnico in tam vprašala kako in kaj, pa še vpraši če so tablete OK.

Ali pa zamenjaj ginekologinjo. smem vprašat kera G pa je to?

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 16:22:49   
Andy13
Morda je najbolje, da kar pokličeš svojega ginekologa in se naročiš na pregled. Tako boš ob vse dvome.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bolečine v trebuhu
8.9.2005 19:06:52   
arielca
Če se ti zdi, da G ne moreš zaupat ali da te ne jemlje resno, potem razmisli o zamenjavi. Nikakor te nočem strašiti, ampak vem, da zaupanje v G vsaki nosečki veliko pomeni.

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bolečine v trebuhu
9.9.2005 8:10:45   
renatar
Joj, hvala lepa vam za odgovore. Koliko mi pomeni, če izvem, da vseeno nisem sama in da imate podobne težave. Glede ginekologinje je tako, je ena izmed najboljših, tako da kaj slabega o njej ne morem reči. Verjamem, da če je nosečnost vredu, se obdrži, drugače pa...
Vsem, ki ste ali še boste noseče, želim predvsem lepo in zdravo nosečnost. Drugi teden v petek imam pregled, pa bomo videli ali so moje bolečine normalni del nosečnosti ali ne...

(odgovor članu renatar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?