Najaa -> RE: Umetna prekinitev nosečnosti v 21. tednu (12.10.2012 13:13:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neya26 AjraRR in Najaa, najlepša hvala za vajin odgovor. Sem se obrnila še na strokovnjake in čakam odgovore. Najaa tudi meni je žal, da se ti je to zgodilo. To kar si ti napisala me je najbolj strah. Da bom morala dobesedno roditi, ker ne vem kako bom to prenesla oz ni mi jasno kaj bo, ko se otrok rodi, ali ga vidim ali ne, kaj se moram potem odločiti???? Res, da si ti bila že v 32.t. Ne vem pa ali je ta postopek enak pri 21. t. hvala. Po 20t je to porod. Tako da žal boš morala roditi vaginalno. Mogoče obstaja še kakšen postopek, da gre malo hitreje pri teh tednih, v katerih si ti. Ker že pri meni je trajalo 3 dni, da sem se začela odpirat in dobila popadke. Ker to je vse umetno, na suho... ampak boš zmogla. Ženske smo zelo močne, kadar je treba. Partner naj bo če le lahko ves čas s tabo, naj ti nudi oporo, zjokaj se vedno ko se moraš... Če hočeš, se mi lahko javiš na zs. V vsakem primeru pa bodi močna in naj bo hitro vse za tabo. Aja, na tvojo željo lahko otroka vidiš, ga pestuješ, dobiš odtis stopala, ga slikaš... Vedi, da so zelo prijazni, razumevajoči, res toplo osebje no, vsaj v Lj porodnišnici.
|
|
|
|