Mačka Kvačka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB Hej Mačka Kvačka, nimam pojma, bi te pa lepo prosila, če boš napisala ko izveš. Kdaj imaš pa rok? Ta teden, na materinski, je sestra rekla, da načeloma ne potrebujemo nič razen mogoče copat z malo debelejšim gumi podplatom, ostalo je vse tam.Sem mislila 1x iti malo pogledato porodnišnico (ogledi ob torkih, ob 13. uri), pa zdaj oklevam, če me res to tako zanima. Bomo že videli vse, ko bo čas. Še preveč! Mala BB, si videl odgovor Astrid? Danes sem šla mimo porodnišnice in sem mimogrede vprašala sestro na ifomracijah, kako je. Potrdila je, da imajo dovolj hlačk, vložkov, pleničk, edino za copate je tudi meni rekla, naj jih prinesem zraven. Na oglede jaz nisem še nikoli šla, tisto, kar sem videla, ko sem bila tam, je pa tudi zadostovalo No, saj tudi v materinsko zdaj nisem več šla, sem pa prebrala knjigo Modrost rojevanja. Mi je kar malo žal, da sem jo odkrila šele pri četrtem, ker je notri kar veliko nasvteov, kako porod sprejeti in dosti fint, kako ravnati med popadki (recimo na glas mukati kot krava )
|