Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 11:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sanatogen so nehali delat, jim je potekla licenca, pa je niso podaljšali. Jaz mojemu triletniku dajem sirup Čebelica Maja na osnovi medu in matičnega mlečka. Je dobrega, jagodnega okusa, prodajajo ga pa v lekarnah kot tudi v Mercatorju, je pa okoli 1.300 tolarjev.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 11:43:11
|
|
|
|
smrček
|
Pri kateri starosti pa mu lahko že dam omenjeni sirup?
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 11:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz tudi tega po al bininem nasvetu. Je pa to multivitaminski sirup.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 11:53:42
|
|
|
|
CatJa
|
Cebelica Maja
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 11:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrček, jaz mislim da od enega leta nprej čist komot. Saj prej pa itak ne rabijo toliko, ko so bolj v domačem okolju...mislim, niso v vrtcu pa v varstvu, pa to.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 12:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
js ga mam pa se komi kdaj ji ga spomnem dat. od 1 leta dalje je drgač
lp, lara
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 13:07:48
|
|
|
|
nejcko
|
al bina je napisal/a:
Sanatogen so nehali delat, jim je potekla licenca, pa je niso podaljšali. Jaz mojemu triletniku dajem sirup Čebelica Maja na osnovi medu in matičnega mlečka. Je dobrega, jagodnega okusa, prodajajo ga pa v lekarnah kot tudi v Mercatorju, je pa okoli 1.300 tolarjev.
A res??? A nehali so ga delati? Škoda, meni se je pri starejšem zelo dobro obnesel. Na srečo ga imam še pol flaše.
Drugače pa jaz pri starejšem prakticiram kar med in mleko, pri tamali pa sem zdaj začela s Čebelico Majo (po Al bininem nasvetu ) in upam, da bo delovalo.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 8.9.2005 14:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, nehal delat, smotkoti.
Jaz bi tud našemu dala med, pa ga nemara, tako ga pa poje...v sirupu. Nejcko, daj poglej, da ti ni že rok potekel, ko je enkrat odprt, ga je treba hitr porabit.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 9.9.2005 7:07:47
|
|
|
|
snorlax
|
Prej nič, sedaj ko je v vrtcu, pa Pikovit.
L.p.
|
|
|
|
sirup za imunski sistem 9.9.2005 7:41:56
|
|
|
|
puncica
|
Jst tud mam to čebelico majo, pa mi je GROZNEGA okusa no glavno da naša to je, sicer ji pa dam ko se spomnem, kar pa ni pogosto, ker ponavad ko na žličko nalijem pol reče ne in evo kaj nej s tem, pol pa skor bruham, ko morm to pojest, al pa mojmu tišim da naj on poje. stran mi je škoda vržt
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?