sazi -> RE: rojstni dan pomoč (11.10.2012 20:11:49)
|
Ena je fajn svetovala kak pripravljen "šov" ali pa da kaj ustvarjajo. In razne namizne igre za v skupinah - npr. pictunary ali pa kakšni kvii. Če imate res namen in možnost biti samo notri. IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi ojla,za moje pojme je najboljš organiziran rojstni dan nekje.....nevem,gotovo jih prirejajo kje v vašem koncu!!!!jst mam dovolj placa doma,pa ze od drugega leta prirejamo drugje!!!!in je super,animatorke so krasne,otroci se zabavajo,napapajo,napupajo,posladkajo,znorijo.....mi tastari gremo pa za tisti dve urici na kavo!cenovno je pa tm tm!pa se prideš domov v pospravljeno hišo:))))))ne pa da potem še do nevemkdaj pospravlaš!!!!!v našem koncu so taki rojstni dnevi fullllll popularni in se mi zdijo tisti doma ze malo zastareli,sploh pa za otroka starega osem let!!!mogoče bovling???to je samo moje mnenje in predlog,drugače pa itak vsak zase najbl ve!!!!!! Starši in otroci smo si med seboj zelo različni. Naša otroka hodita povsod na rojstne dneve, pa si vedno želita praznovati doma. Tudi starši pogosto rečejo, da jim je prav fajn pri nas, da je bolj domače in sproščeno. Menii osebno grejo te instant rojstni dnevi na živce in se mi zdijo točno to, o čem pišeš - da starši pripeljejo otroke in jih pustijo drugim, sami so pa malo frej. Ne vem, no, meni je to mimo. Zastarelo ali ne, moderna varianta mi je pa čisto neosebna, kapitalistična in instant - upam, da otroka še dolgo ne bosta imela želja praznovati drugje - ker vem, da jima bom, če bodo želje v okviru normale ugodila, saj gre le za njuna rojstna dneva. Pa da ne bo pomote - popolnoma razumem, da rojstne dneve drugje prirejajo starši, ki doma res nimajo prostora ali pa ne morejo praznovati doma zaradi drugih razlogov.
|
|
|
|