mož ne sodeluje... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> mož ne sodeluje... (10.10.2012 20:28:39)

pri izbiri imena za dojenčka. To bo že najin drugi otrok in spet je isto kot pri prvem. Rada bi, da pove tudi on kakšen predlog, pa pravi, da se mu s tem ne da ukvarjat oz. je kot on pravi brez idej. Ko sem mu ponudila, da pregleda knjigo z iemni, mi jo je po 5 minutah dal nazaj in rekel, da ne najde nič pametnega. Prav žalostna sem zaradi tega. Me prav zanima, ali je kje še kakšen tak očka?

Mamaja -> RE: mož ne sodeluje... (10.10.2012 21:36:25)

A drugače pa sodeluje pri vzgoji prvega otroka in se z njim ukvarja? Če ja, potem se ne sekiraj preveč, čeprav verjamem, da te žalosti. Če ne, imaš žal večji problem od tega, da ga ne zanima, kako bo ime otroku.
Lahko ga pa malo "vržeš na finto", pa mu predlagaš kakšno res nemogoče ime, za katerega si prepričana, da ga ne bi hotel [sm=smiley1.gif] . Obenem ne sme biti tako, da mu bo takoj jasno, da ne misliš resno. Mogoče bo potem aktivneje sodeloval ali vsaj dal kak predlog. Če mu bo čisto vseeno, boš pa na koncu itak sama izbrala ime.

Ajra RR -> RE: mož ne sodeluje... (11.10.2012 13:22:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pri izbiri imena za dojenčka. To bo že najin drugi otrok in spet je isto kot pri prvem. Rada bi, da pove tudi on kakšen predlog, pa pravi, da se mu s tem ne da ukvarjat oz. je kot on pravi brez idej. Ko sem mu ponudila, da pregleda knjigo z iemni, mi jo je po 5 minutah dal nazaj in rekel, da ne najde nič pametnega. Prav žalostna sem zaradi tega. Me prav zanima, ali je kje še kakšen tak očka?

Draga mamica, za nasvet, kako ravnati, se z možem pogovoriti in zakaj je tako, lahko vprašaš tudi naše strokovnjake - psihologe. Ti bodo radi pomagali. Najdeš jih tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov

Stran: [1]