ronja -> RE: Čiči pa čaki ... (13.10.2012 23:34:31)
|
Otika, dekico za dojenčka sešij. Če to ne pomaga, še pajacka. Še še to ne pomaga, pa še kapice. Tako je bilo pri meni - enostavno niso hotli ven, dokler nisem vsega zanje sešila - ok, no, tasrednja je hotla že prej in sem potem ko nora šivala unga pajacka, svoje dekice pa ŠE VEDNO nima! Ampak imam že zrezano (ja, sem se lotila in bo dobila pred 4. rdjem[sm=jezicek.gif]). Če ne šivaš, pa speči kekse za babice, to sem navadno pekla, ko so se popadki začeli bolj na gosto, da sem se zamotila, pa da bi babice prebrale moj porodni plan, ki je bil vedno gor zataknjen (edino pri Svitu ni ratalo, ker mi je voda odtekla). Če ne šivaš in ne pečeš, potem pa srfaj, poglej kaj zanimivega na pinterestu, noge daj gor, da ne boš preveč zatečena, pa kako fajn glasbo si prižgi. In si reči, da včasih, ko še niso znali točno zračunat, bi mislila, da imaš še 10 dni časa:). Meni je bil sicer 2x zadnji mesec najlepši, 3. pa ni bil glih najlepši, vsekakor pa boljši kot predzadnji oz. kot katerikoli 2. in 3. trimesečja... Sem pa imela vsega dovolj. Prvič mi ni bil problem počakat, ker sem si želela, da se mala še malo oporavi not, drugič je itak prej ven hitela, tretjič pa sem si želela tako kot ti zdaj... Mogoče se mora spodaj še malo zmehčat, da bo šlo vse skup lažje ven:) Ti želim, da se pozdraviš in potem greš in šus neboleče naravno rodiš, a bo ok?
|
|
|
|