ronja -> RE: Prvošolček....sam doma? (9.10.2012 14:22:51)
|
Nismo še tam, sva pa že malo gledala, ker naju tudi to še čaka, saj ne veš, kakšne bojo službe, zaenkrat je še vrtec in gre, pa še jaz sem na porodniški in sploh ni problem. Kolikor sva spraševala okoli imaš: - razne tečaje plavanja, ki so celodnevni, cel teden - v muzejih in galerijah in pionirskem domu vem da imajo take celodnevne celotedenske delavnice med počitnicami - tudi nekatere likovne šole to organizirajo - skoraj vsi, ki ponujajo telovadbo imajo tudi varstvo v času počitnic, seveda pa vse te reči niso zastonj... - prek sezama lahko najdeš kako študentko, ki bi jo potem lahko imela za vedno, kadar bi rabila - otrok se bi tako navajal samo na 1 osebo, ti bi imela pa tudi urejeno za ves čas in se ne bi rabila sekirat - je pa res, da je spet plačljivo - mogoče poznaš kako sosedo, ki bi ji lakho zaupala otroka za kak dan - če je samo 1 in je že 6 let star, ni več tako naporen... Te pa razumem, sama zdaj tudi ne morem nikomur poturit kar vseh 3, tako da če bi želela neko varstvo, moram vedno najt vsaj 2 človeka istočasno, akr je pa včasih že kar mal problem;). - babice/prijateljice/sorodniki/... - če nimaš nikogar blizu, se lahko mogoče zmenite s starši sošolcev, da bi recimo vsak od vas vzel 1 dan dopusta in jih vsak dan 1 pazi - rabiš 5 staršev z istim problemom in imaš z 1 dnevom dopusta rešen cel teden. To bi bilo zastonj:) Na netu boš po moje našla malo morje teh pondub - poglej pod varstvo med počitnicami ali kaj takega. Če se kdaj lahko zmenita z očetom, da dela en dop. drugi pa pop, bi tudi mogoče rešila kak dan...
|
|
|
|