WMF posoda Spar!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

gaja -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 10:15:04)

Drage moje,

a je katera kupila kakšno posodo v Sparu, zdaj ko so imeli akcijo? Kakšne imate ve izkušnje?
Meni se bo kar zmešalo... posoda je kako Rostfrei, meni pa se delajo majhne pikice rje, ko potegnem posodo iz stroja. Da ne bi o tem, da sem tri dni drgnila jajca iz ponve, ker se je tako prijelo!
Kaj narediti?!

Papa

Maxica -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 10:18:02)

A to misliš tiste posode, ki si jih lahko kupil, če si nabral dovolj točk? Če ja, potem smo o tem enkrat že govorile. Mislim, da se je ena kregala, da so se ji naredile take rjaste pikice, pa so baje potem lepo izginile. Same od sebe.
Jaz imam ene tri tiste posode, pa drugače so kr (čeprav niso vredne svojega denarja-naj bi bila posamezna posoda okrog 10000 sit ), vendar so pa čisto flekaste in težko se jih opere, prav res.

Una -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 10:19:55)

Jaz imam tri WMF-jeve posode in so super. Enkrat se je mojemu prismodilo mleko in je šlo vse stran brez težav.

LP, Una

CatJa -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 10:28:12)

Moja je tudi cist vredu, za ponve smo pa ze itak 100x ugotavljali, da ce niso teflonske, je brezveze.

cmokec -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 10:46:30)

Meni je posoda tudi dobra. Ponve pa nisem vzela. Imam samo lonce. Moti me le, da se ročaji tako segrejejo.

Misek -> WMF posoda Spar!!! (8.9.2005 11:20:05)

Pikice rje nastanejo lahko zaradi nekatere druge (rjavece) posode v stroju ali jedilnega pribora (imela taksen jedilni pribor - za znoret). Sicer pa je posoda odlicna ce upostevas kar je bilo navedeno v navodilih ( recimo ne segrevati samo sol v posodi brez kakrsne koli tekocine in podobno).

gaja -> WMF posoda Spar!!! (9.9.2005 8:11:25)

Ja, ok, recimo če upoštevamo pribor: zakaj pa druge cenejše posode niso rjaste? A je katera že kaj reklamirala?

Misek -> WMF posoda Spar!!! (9.9.2005 11:02:12)

gaja je napisal/a:

Ja, ok, recimo če upoštevamo pribor: zakaj pa druge cenejše posode niso rjaste?

Verjetno iz podobnega vzroka zaradi katerega se kristalni kozarci ne pomivajo v stroju, a drugi cenejsi kozarci se.

urbancek -> WMF posoda Spar!!! (9.9.2005 12:27:24)

Imam in sem z njo zaenkrat zadovoljna

erika -> WMF posoda Spar!!! (9.9.2005 20:03:44)

Moja Sparova posoda tudi zgleda odrgnjena na robu - rjasta

Stran: [1]