sušilni stroj Blomberg (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

artista7 -> sušilni stroj Blomberg (6.10.2012 13:05:10)

iz druge roke sem kupila sušilni stroj Blomberg model TKF 7330A, s katerim sem zelo zadovoljna. Sušim pa večinoma samo na enem programu, zato me zanima, če ima kdo tak stroj in bi mi lahko povedal, kaj pomenijo druge oznake na njem? Jaz npr sušim na "podčrtano omaro" za bombaž. Ima kdo od vas navodila za ta stroj oz če kdo ve, kje bi jih našla na spletu? hvala vsem!

Adelina -> RE: sušilni stroj Blomberg (6.10.2012 14:39:32)

Podčrtana omara je za debelejše kose perila (posteljnina, brisače) za v omaro, samo omara je za ostalo perilo za v omaro, likalnik je za likanje perila, majčka s št. 1 je za en kos perila, tisto peresce je za občutljivo perilo-suši z zmanjšano močjo, vetrnica pa mislim da za prezračevanje.
Navodil pa nimam popolnih, oz. so od 8. strani narej. Ne vem, kje so se izgubili ostali listi (niso bili speti v knjižico).

nena m -> RE: sušilni stroj Blomberg (6.10.2012 14:53:00)

Jaz imam sicer model 7350, ampak verjetno ni bistvene razlike. Na kratko ti je že predhodnica npisala, lahko pa ti v ponedeljek skeniram navodila in ti jih pošljem, če želiš.

artista7 -> RE: sušilni stroj Blomberg (6.10.2012 17:23:28)

Eko, vsega tega nisem vedela, tako da hvala! po mojem res ni bistvene razlike, je pa očitno razlika v energijskem razredu, kar sem ugotovila komaj danes (da je moj model razred C[sm=smiley13.gif]).bomo pa kdaj drugič imeli drugega, ko bodo denarčki [sm=bravo.gif]

Stran: [1]