Ideja za darilo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Klara-1 -> Ideja za darilo? (8.9.2005 8:40:40)

Zivjo vsem. Nekaj me zanima pa bi lepo prosila, ce mi katera lahko pomaga. Prijateljica je v ponedeljek rodila in iscem idejo za okrasitev darila.
Ko sem se jaz rodila sta moja starsa na darilu dobila cisto malo dudiko, ki je cingljala, ko jo je otrok vlekel. Zanima me, ce katera ve, ce se kaj podobnega da se kje dobit? Ker vse ostale dude so prevelike.

Mana -> Ideja za darilo? (8.9.2005 14:52:57)

Hoj!
Moja hči je dobila čudovito kristalno dudiko, ki jo lahko da tudi na verižico in sicer je kristalna. Dobi pa se v City parku v LJ. in sicer v trgovini Swarovski. Kolikor se spomnim ko sem jih gledala niso bile drage tako, da ji zraven lahko daš še kako igračko.
Upam da sem pomagala in še naprej lep dan
LP Mana

Mana -> Ideja za darilo? (8.9.2005 14:53:18)

Hoj!
Moja hči je dobila čudovito kristalno dudiko, ki jo lahko da tudi na verižico in sicer je kristalna. Dobi pa se v City parku v LJ. in sicer v trgovini Swarovski. Kolikor se spomnim ko sem jih gledala niso bile drage tako, da ji zraven lahko daš še kako igračko.
Upam da sem pomagala in še naprej lep dan
LP Mana

Mana -> Ideja za darilo? (8.9.2005 14:58:01)

Ops, se opravičujem, vidim da jo rabiš za okrasitev darila. Bo tudi vredu. Moja je dobila beštek, v pentlji pa je bila vpeta dudica.
LP Mana

Stran: [1]