Koncert Jan Plestenjak v Lj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 8:38:58)

Ali morda katera ve kaj več ? Jaz sem samo zasledila da je 9.9. nekje v Ljubljani. Kje se dobijo in po koliko vstopnice? Ob kateri uri se začne? In ali se splača obiskati. No meni so nekatere pesmi fajne- ne glih vse. A me mal mika da bi šla še na kak koncert sedaj ko sem še v enem kosu ko botem bom za nekaj časa že zvezana na dom in malo štručko. No, res pa je tud da menda za nosečnice ni glih primerna gužva in trušč v 31 tednu, kaj? Ali je katera že prakticirala podobno situacijo? Se zdim nora, a ?

CUKRČEK -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 8:41:42)

Ojla,
sicer ne vem, kje in kdaj je koncert...toda če si želiš iti pač pojdi. Ne se ozirat na trebuh. Jaz sem bila tud visoko noseča pa sem šla na žur, kjer so igrali Drinkersi....pa veš kolk oni nažigajo?? Pa ni blo čist nič narobe. Mala tud brcala ni...očitno je ni motilo pri spancu.    mogoče je bila pa tolk šokirana, da tud pomigat ni mogla

Lianna -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 9:50:33)

Ojla. Koncert bo v Križankah ob 21h. Cena vstopnice je 3.200. Zraven pa dobiš še njegovo knjigo.

lp

janapan -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 10:15:02)

jaz mislim, da se splača it, Jan naredi vedno fajn žur, jaz sem dve leti pela back vokale pri njemu na koncertih...in so bili vedno vsi navdušeni. Komadi so vsi dobri in res se potrudi s šovom kot tudi izvedbo...vedno se trudi pripraviti kaj posebnega...res vam ne bo žal...jaz zdaj ne pojem z njim že kakšne dve leti....sicer vam povem, da ko sem jaz pela je blo definitivno boljše )) ...no pač sem morala pripomnit ker kolikor zgleda osladen ipd je res gentelman iz prve roke
lp

hati -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 10:15:27)

meggi pojdi na www.vstopnice.com tam lahko kupiš karto.

Pa uživaj na koncertu, definitivno bo dober.

hati -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 10:17:59)

jana    ha ha bom povedala Tadeji, zdejšnji pevki. Sicer pa ona tudi odlično poje, tebe se pa ne spomnim.

janapan -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 10:21:37)

hati...no da ne bo kaj narobe, Tadeja super poje, boljše kot jaz definitivno in je ful profesionalka kapo dol.....midve ki smo ble prej smo nardile pa mal več šova...res pa je da se rada spominjam kako je blo fajn in za lastno zadovoljstvo si vedno mislim, da sva pasali v kontekst....pa pozdravi Tadejo, jaz je sicer osebno nisem spoznala kar je bla kadrovska menjava speljana tako da se pač nisva srečali......

Mateja* -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 11:58:38)

Jaz imam karte, pa je bila v predprodaji cena 2.000,00 sit, na dan koncerta pa je 3.800,00 sit. Ne vem pa če se sploh še dajo dobit.

Mateja* -> Koncert Jan Plestenjak v Lj (8.9.2005 12:01:35)

Ja sem pogledala na tole internetno stran, tam so res po 3.200,00, mogoče je internetni popust. Na moji res piše 3.800,00. Sorry, če sem katero zavedla.

Stran: [1]