Kaj je to ? Nujno (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

nesrecna -> Kaj je to ? Nujno (4.10.2012 0:35:47)

Zivijo.
Zadnjo redno menstruacijo sem imela prvi dan 7. September.
Po tem casu sem imela nezasciten odnos :( fantu ni prislo not, ampak zenske ne moremo 100% vedet.
1. Oktobra sem dobila krvavitev (pojavla se je le ko sem sla urinirita - takrat je bilo kar veliko krvi in zelo malo na vlozku). Trajala je do 3 oktobra. Skupaj pa sem porabla samo 2 vlozka (ponavadi mi en paket ni dovolj).
30 septembra sem naredila test in je bil negativen. Ze 2 tedna mi je zelo slabo in tudi meso mi zelo smrdi.
1. Oktobra sem zacela jemat tudi KT yarine. Sedaj mi je samo se bolj slabo.
Cudno mi je, da ta mesec skoraj ni bilo menstruacije oz je bila krvavitev mocna med uriniranjem.
Naj se enkrat naredim test, sem ga morda prehitro naredila?
Je imela katera podobno izkusnjo - bi lahko bila to morda vgnezditvena krvavitev?

Naj povem se da sem prej imela zelo redne menstruacije ( 27 dni) in da KT nisem jemala 5 let.

Lp

Anonimen -> RE: Kaj je to ? Nujno (4.10.2012 7:05:48)

Pozdravljena nesrecna! Ne razumem te cisto, zakaj sploh si nesrecna...se s partnerjem trudita ze vec kot leto in se nisi zagledala pluska ali noces biti noseca in sumis da si? Ce nisi sigurna, se enkrat naredi test. Vgnezditvena je malo rjave krvibna vlozku. Testov sem pa jaz nardila ze cez 50 in vsi so vedno tocno pokazali. Ko je bila nosecnost je bil plus, ko je ni bilo, je bil minus. In potem je tudi peisla M. Slabosti, smrad, povecane prsi, vse to je dostkrat psihicnega izvora. Ko sem bila noseca, ni bilo nicesar od tega, drugace pa vsak mesec ;-). Naredi test in bos zihr.

Stran: [1]