zavod in prošnje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

čivčiv -> zavod in prošnje (3.10.2012 15:52:46)

Znanki niso več podaljšali pogodbe. Pristala je na zavodu nekaj mesec do penzijona. Sedaj pa mora pisati prošnje in sestaviti zaposlitveni načrt. Je to običajna praksa? Naj povdarim, do penzijona ji manjka nekaj mesecev.

TomTaylor -> RE: zavod in prošnje (3.10.2012 17:53:45)

IZVIRNO SPOROČILO: čivčiv

Znanki niso več podaljšali pogodbe. Pristala je na zavodu nekaj mesec do penzijona. Sedaj pa mora pisati prošnje in sestaviti zaposlitveni načrt. Je to običajna praksa? Naj povdarim, do penzijona ji manjka nekaj mesecev.

za vse enako.

josephine27 -> RE: zavod in prošnje (3.10.2012 18:20:17)

ja v bistvu ne delajo razlik. čeprav je včasih neumno. prijateljici je potekla pogodba za določen čas v 7 mesecu nosečnosti in je morala početi isto. očitno jim ne pade na pamet, da pri vseh brezposelnih osebah noben delodajalec ne bo šel zaposlit nosečnice v 7 mesecu.

Najaa -> RE: zavod in prošnje (3.10.2012 21:32:11)

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

ja v bistvu ne delajo razlik. čeprav je včasih neumno. prijateljici je potekla pogodba za določen čas v 7 mesecu nosečnosti in je morala početi isto. očitno jim ne pade na pamet, da pri vseh brezposelnih osebah noben delodajalec ne bo šel zaposlit nosečnice v 7 mesecu.

No meni se je isto zgodilo, pa mi ni bilo treba tega počet. Svetovalka mi je sama rekla, da trenutno nisem zaposljiva oseba in me bo pustila na miru.

Kar se tiče naslovnega vprašanja pa žal ja, za vse enako. Sam ponavadi so taki tik pred penzijo itak bili toliko časa zaposleni, da jim z zavoda pripada nadomestilo za 2 leti in potem nekako tako premostijo ta čas.

pomar*ANČA* -> RE: zavod in prošnje (4.10.2012 8:42:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

No meni se je isto zgodilo, pa mi ni bilo treba tega počet. Svetovalka mi je sama rekla, da trenutno nisem zaposljiva oseba in me bo pustila na miru.

pri meni je bilo tudi tako, le da sem bila takrat noseča le 4m, pa so me tudi pustili popolnoma pri meru, jim je bilo jasno da me itak nihče ne bo hotel zaposliti:)

Stran: [1]