|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ustavil policaj
8.9.2005 8:28:12   
Meggi

Ma, menda mi ni treba razlagat da sem full jezna. Jezna zaradi tega, ker vedno pazim koliko se vozim, ker se zavedam da imam otroke s seboj vedno enega in še zraven v avtu. Tokrat sem peljala princesko v vrtec in seveda imamo pot enosmerno po ravnini kjer je 50 omejitev in jaz sem se pripeljala 65km/h. Vem da že ta hitrost lahko povzroči nesrečo. Napisal mi je samo obvestilo o prekršku na katerega se lahko pritožim kaj sledi pa ne vem. Ste se kdaj ukvarjale s tem. Ali sploh kaj zaleže če napišem? Ko bi le katere druge norce ustavili, ki jim kar žvižga od gum ko se tako vozijo.

Jezi me ker sem vedno previdna in počasna prej ko prehitra. Ne vem, ok res hvala bogu da ni bilo kaj hujšega,...

Ne vem gruntam,da se mi res nekaj že v glavi drži. Ko mislim, da ta mesec pa ne bo nekih stroškov velikih in bomo malo lažje šli čez mesec je ena taka oslarija,....

Punce previdno na cesti in predvsem VARNO !!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ustavil policaj
8.9.2005 9:12:09   
Anonimen
Ja, Meggi, sicer je res neumno, da fašeš kazen ravno takrat, ko edinkrat narediš prekršek, ampak prekršek si pa vendarle naredila, a ne? Kazni in predpisi niso zaradi policajev temveč zaradi nas, udeležencev v prometu.
Drugače že hitrost 40km/h povzroči, da npr. pešec poleti čez streho avta.

Tisti, ki stalno divjajo, pa so pa itak popolni egoisti in jim ni mar za prav nikogar. Takim lahko policaji napišejo nešteto kazni, jim vzamejo vozniški izpit, avto, ampak divjali bodo še vedni, ker pač oni niso nikoli ničesar krivi, vedno bodo našli krivce drugje. Edino, kar lahko naredimo, da bo v Sloveniji kdaj bolje je, da smo zgled našim otrokom in da jih naučimo strpnosti v prometu.

Saj ne, da bi bila sama kakšna svetnica, samo če bi naredila prekršek, bi pa vendarle vedela, da sem si za kazen povsem sama kriva in še dobro, da nisem kakšnega otroka zbila.

Malo me hormoni dajejo....

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ustavil policaj
8.9.2005 9:12:16   
Anonimen
Varjemem, da si jezna, posebej če več ali manj voziš bolj počasi, po omejitvah. Murphy pač, ravno takrat, ko nisi pozoren, se pojavi policaj. In to ravno takrat, ko ga je najmanj treba, glede na prazne denarnice.
Meni se je tudi podobno že zgodilo, le da s kaznijo pri parkiranju. Do zdaj je še nisem plača, mi bodo od plače trgali. In to 10.000 SIT za dve minuti, da sme skočila v eno trgovinico. Pa sem že hotela vzeti parkirni listek ..., pa se si mislila, ma saj bom že prej ven, preden bom tisti listek sploh dobila. Uf, sem bila jezna. Te razumem v dno duše.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ustavil policaj
8.9.2005 9:41:14   
GATA
Meggi,

mislim da se ti ne splača pritožiti ker boš potem plačala še stroške postopka. Nisem 100% lahko pa, če te zelo zanima, se pozanimam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ustavil policaj
8.9.2005 9:48:04   
CatJa
Splišni je napisal/a:

Varjemem, da si jezna, posebej če več ali manj voziš bolj počasi, po omejitvah. Murphy pač, ravno takrat, ko nisi pozoren, se pojavi policaj. In to ravno takrat, ko ga je najmanj treba, glede na prazne denarnice.
Meni se je tudi podobno že zgodilo, le da s kaznijo pri parkiranju. Do zdaj je še nisem plača, mi bodo od plače trgali. In to 10.000 SIT za dve minuti, da sme skočila v eno trgovinico. Pa sem že hotela vzeti parkirni listek ..., pa se si mislila, ma saj bom že prej ven, preden bom tisti listek sploh dobila. Uf, sem bila jezna. Te razumem v dno duše.

Splisni, naslednjic vklopi zmigavce, ker za dve minuti ti ne bo nobeden kazni pisal. Pri meni deluje

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ustavil policaj
8.9.2005 9:50:14   
Anonimen
Ja ni kaj tak ti je!!
Moj sin je tudi prekoračil hitrost tam kjer ne bi smel, in to za zelo malo.
Dobil je listek tako kot ti,čez dva tedna pa še položnico za 60 tisočakov.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   ustavil policaj
8.9.2005 10:05:09   
darjatimci
Jezna,no saj nisi edina,ampak jezni smo lahko le nase,če kršimo pravila tako pač je.Tudi sama sem že plačala nekajkrat pa tudi nisem norela in bila nepripeta z pasom,trudim se,da čim bolj upoštevam predpise.Mislim,da je bolje če imaš za plačat da takoj plačaš.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ustavil policaj
8.9.2005 10:14:48   
Meggi
Zdaj mi pa povejte koliko pa je pol kazni? Neva bi rada, da grem kar takoj rodit? Za 15km/h pa se mi zdi prešokantno. Nimam besed.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ustavil policaj
8.9.2005 10:21:01   
CatJa
Z 15/h mislim, da je 30 jurjev

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ustavil policaj
8.9.2005 10:30:01   
tinatona
Hojla!

Evo sem šla zdaj gledat v zakon... Če si vozila v naselju je kazen 30000sit + 1kazenska točka. Če si pa vozila izven naselja je pa kazen 10000sit.

LP Tina

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ustavil policaj
8.9.2005 11:23:22   
tinatona
Imam pa še eno slabo novico - ne boš mogla plačati polovičke. Polovičko se po novem plača samo če dobiš plačilni nalog na kraju samem, se pravi takoj od policaja.

LP Tina

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ustavil policaj
8.9.2005 12:02:03   
niki5
To je vedno tako.. jaz edinkrat ko se nisem privezala, ker sem šla samo 500 m naprej od ene trgovine, me je ustavil in sem dobila kazen. Sem se že kar sprijaznila, da imam tako 'srečo' glede teh stvari

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ustavil policaj
8.9.2005 12:10:24   
koruzica
Živ...

Ko že debatirate o pa'lcajih...

Pred pol ure sem pršparou 10.jurjev oz mi jih je varuh javnega reda in miru...Namreč, šu sem po Hano v vrtec in sem parkirou na prepovedanem mestu...

Lih sem punčko dal v avto, pa pride pa vpraša če vem da se tu ne sme parkirat; pravim, da ne!

Nakar mi pokaže znak, ki pa na mojo srečo zame ni bil viden, in sem se pač zgovoru, žal, nisem ga vidu ker stoji za drevesom, za kostanjem...Pa še pravi; še dobro da ste prišli, ker sem vam hotu že listek napisat.Pa mu odgovorim; ja, prou, potem pa še dobr da ga niste.Naum več tle parkirou. Po moje je vidu, da mam malo bebo v avtu, pa si jemislu, ma ne bom fotra sekirou, nej gre.in sem šel.

Včasih mamo res srečo...

LP Koruzica

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ustavil policaj
8.9.2005 13:42:55   
kapica
Jaz sem se enkrat tudi tako razkurila. Sem peljala cez celo naselje po omejitvi, potem ko pa vidim tablo konec naselja, pa sem malo po gasu stisnila. Oni pa za tablo stali in slikali. Najboljse je bilo pa to, da ko sem sla iz avta tam do policajev, sta dva avta pridivjala mimo, se prehitevala sta se. Kolko sem bila , mene so tam za par km, mislim da jih je bilo 10, zafrkavali in kazen pisali, ko so pa oni b... pridrveli mimo so pa vstran pogledali. Pa tudi drugace vedno lepo in previdno vozim.
Kaj moremo, vedno jih tisti ki so bolj posteni slabse odnesejo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ustavil policaj
8.9.2005 14:00:14   
baguSka
Matr jst sm tud glih včer dobila kazen za čist brezveze. Sm šla prehitevat čez prekinjeno črto, k sm se nazaj na pas vklopla je bla pa že pouna in glih za polcaje sm prletela 'puf'. Pr ta prvem odstavnem pasu je samo še z loparčkom zamahu..

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ustavil policaj
8.9.2005 14:21:00   
Blink1
Ja evo....take bedarije najdejo Ko pa mulci divljajo čez naselja 130 na uro, pa jih nikjer ni

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ustavil policaj
8.9.2005 14:25:13   
baguSka
Ooo sej so, sam veeeeeliiiiik premau.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ustavil policaj
8.9.2005 14:32:14   
kofetek2010
kurent - a s TTjem

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ustavil policaj
8.9.2005 15:13:59   
Lunca1
Jaz sem tudi enkrat čisto brezvezno kazen dobila. parkirala sem pred metalko, s prvimi gumami na prehodu. Da ne bo pomote tam je dvojni prehod za pešce, pa zelooo širok (proti parku zvezda). je rekel da načeloma bi mi lahko skozi prste pogledal, ampak da tukaj ljudje tako težijo. Pa naj mi najde enga tako debelga, ki ne more normalno čez širino dveh zeber čez cesto. Halooo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ustavil policaj
8.9.2005 16:31:05   
tesa
Ja žal še ena takšna kot ti Tudi mene je ustavil ravno tako v naselju sem prekoračila hitrost kot ti.
To je blo tri tedne nazaj pa še nič zaenkrat nisem dobila. Reku pa je, da če plačam takoj je 30.000sit, če ne pa še 10.000sit zraven. Ja madonca, kje pa naj mam tulk v denarnc

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ustavil policaj
8.9.2005 18:42:49   
tinatona
Haj!

Ma sej njemu nč ne plačaš. Mu niti ne smeš plačat. Ker oni nimajo kej z gotovino delat.

LP

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ustavil policaj
8.9.2005 19:13:19   
Primoza
Meggi je napisal/a:

Ma, menda mi ni treba razlagat da sem full jezna. Jezna zaradi tega, ker vedno pazim koliko se vozim, ker se zavedam da imam otroke s seboj vedno enega in še zraven v avtu. Tokrat sem peljala princesko v vrtec in seveda imamo pot enosmerno po ravnini kjer je 50 omejitev in jaz sem se pripeljala 65km/h. Vem da že ta hitrost lahko povzroči nesrečo. Napisal mi je samo obvestilo o prekršku na katerega se lahko pritožim kaj sledi pa ne vem. Ste se kdaj ukvarjale s tem. Ali sploh kaj zaleže če napišem? Ko bi le katere druge norce ustavili, ki jim kar žvižga od gum ko se tako vozijo.

Jezi me ker sem vedno previdna in počasna prej ko prehitra. Ne vem, ok res hvala bogu da ni bilo kaj hujšega,...

Ne vem gruntam,da se mi res nekaj že v glavi drži. Ko mislim, da ta mesec pa ne bo nekih stroškov velikih in bomo malo lažje šli čez mesec je ena taka oslarija,....

Punce previdno na cesti in predvsem VARNO !!!!!!!

Kar plačaj, ker je veljala oprostitev prekškov narejenih do konca leta 2004, sedaj sodišča kar hitro izterjajo neplačnike.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?