lapraskopija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

stračatela -> lapraskopija (2.10.2012 11:50:09)

imela sem lapraskopijo zaradi izvenmaternične nosečnosti,ostala sem tudi brez enega jajcevoda.zanima me če je še katera imela takšno izkušnjo in kdaj ste začeli potem delati na novem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in pa kdaj ste zanosile?

olana -> RE: lapraskopija (2.10.2012 12:16:13)

Tudi jaz sem imela odstranitev jajcevoda zaradi izvenmaternične nosečnosti, vendar žal ne z laparoskopijo, ker mi je jajcevod počil. Upštevaj zdravnikova navodila glede začetka [sm=rozacrtici.gif], kupi si ovulacijske lističe in preverjaj kdaj imaš ovulacijo, nato pa [sm=sloncek.gif].

Sama sem imela še par drugih posegov, potem pa v približno treh mesecih zanosila, na opisani način. Pa čim manj se obremenjuj, reci si ko bo bo. [sm=duda.gif]

lotkla -> RE: lapraskopija (2.10.2012 20:20:27)

Pri meni je bilo isto lani septembra. Do sedaj še nisem zanosila[sm=smiley19.gif]. So pa moje [sm=hudicek1.gif] netočne. Sedaj se bom ponovno naročila na pregled. Lani mi je bilo rečeno,da 3 mesece ne smem zanositi in ravno tiste 3 mesece pa sem imela najbolj točne [sm=hudicek1.gif]. Upam da nama rata čiprej.

Stran: [1]