Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:32:53
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelcy3 jst sm že hotla za foro da bi ju3 naredla testek - 7.dan po et, ampak grem pol z mojimi babami na pijačo in nebi rada bla žalostna če bo - (pa tudi če lažni) - to se tolažim Tvoje babe bi te v vsakem primeru potolažile, ampak to ne bo potrebno, ker bo !!! Komaj čakam, da se vidimo!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:34:16
|
|
|
|
spelcy3
|
ja nimam pojma mogoče zato ker je bil et na 5.dan (prvič). moja je v vsakem postopku do sedaj prišla, kot da bi bil normalni ciklus, točno na datum. jst upam da bom v petek končno vitla to kar si želiva z možem viteti že več kot 3 leta.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:43:12
|
|
|
|
saramiska
|
spelcy3 - tudi če bi imela kak namig, kot ti praviš, te to ne bi čisto nič pomirilo, verjemi. Pa potem, ko je plus, rata človek šele ultra-živčen, tako da chillax! Adelle - verjetno imaš en dan kasneje, ker si imela ET na 3. dan, spelcy3 pa mogoče na 5.???
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:47:12
|
|
|
|
sova1111
|
jaz sem imela transfer 2 dan in v 1postopku in v 2postopku.Midva s fantom sva se mantrala 6 let in ko sem ga prepričala za postopek nisem hotela odnehat.Bil je proti ampak moja želja je bila večja,zato pravim punce ne odnehat.Želim pa vsem dobre rezultate.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:47:31
|
|
|
|
mami 26
|
saramiska delaš križice na koledarju še malo pa bo torek kakšno je stanje pri tebi?
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:57:58
|
|
|
|
spelcy3
|
curly jst točno vem da me boste moje babe potolažle, sam ko nebi rada bl pol cela zabedirana. sam je že itak odločeno. ju3 testa ne delam mami26 mal sm brala poste nazaj in si neki omenjala tujino in da jo krije zavarovalnica-neki takega. a lahko poveš kaj več o temu.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:58:21
|
|
|
|
saramiska
|
mami 26 - stanje je tako, da, kot vidiš, čisto preveč časa visim na netu in forumih! Sicer pa nimam več krčev in tudi napihnjena nisem več... Je to dobro/slabo - pojma nimam! Mal mi je slabo, mal je (.)(.) bolijo, mal sm sitna... Ok, FUL sm sitna. Kako si ti??
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 14:59:38
|
|
|
|
spelcy3
|
samsarika jst sm dans tečna ko , pa upam da to ni napoved , ker načeloma nimam nekih PMS-ov
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 15:12:42
|
|
|
|
mami 26
|
spelcy3 newem kaj točno te zanima,ampak počakaj kaj bo zdaj bila sem prehitra..ampak meni so rekli da nimam možnosti zanositve,lahko samo z z darovano celico,zato sem to pisala,ker sem mislila da je vsega konec ko sem nekaj časa po ET vidla kri...ampak je bil potem PLUSEK saramiska heheh tudi jaz sem skoz na netu... moje stanje spodaj je zdaj ok (upam,da tako ostane) ker mora tako ostat drugače pa malo malo slabosti predvsem kadar sem lačna in vrtoglavice. ampak se preživi.. joške me pa ne bolija ampak pečejo sploh brez nederčka ni šans no pa o zaspanosti,da ne govorim ampak mislim,da je tudi vreme malo krivo za spanje sem pa malo pozabila kakšno beto si imela ti?
< Sporočilo je popravil mami 26 -- 19.11.2012 15:14:04 >
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 15:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sova1111, res je, pregled boš imela v LJ. Pa ne rabiš klicati Reša osebno. Jaz sem klicala kar sprejemno in so mi dale datum in uro (v sedmem tednu enkrat). Čestitam vsem, ki ste zagledale in srečno do konca. Držim pesti za tiste, ki še čakate.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 15:21:06
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelcy3 curly jst točno vem da me boste moje babe potolažle, sam ko nebi rada bl pol cela zabedirana. sam je že itak odločeno. ju3 testa ne delam Te podpiram!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 15:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
no jest sm pa dons za kratkočasenje gledala film Maybe baby, je tema mal na neplodnost , tko mau se za nasmejat pa da gre ura mal hitrej naprej. upam da se kmau upogumm nardit test , ker je dons 10 dan po et, ampak za enkrat še nimam "jajc" delat testa. lep dan vm želim
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 16:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
o shit, prej nism do konca pogledala filma,k s mela en deu, ni glih zj za gledat ga, k ni glih popoun konc. Kkšnga druzga glejte :)
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 16:54:46
|
|
|
|
maltezanka
|
punce jaz pa rabim nasvet. Danes sem 10 dan po ET. Transfer sem imela 4 dan. Ker se mi je že včeraj čez dan pojavil roza flek, ko sem se obrisala, danes pa je vsakič ko grem na wc in še malo pride na vložek. Odločila sem se, da vseeno naredim test z CB in mi je pokazal figo - Ni se mi pa še čisto vlilo, kot pri menstruaciji. Ponavadi ko imam se mi je vedno takoj vlilo, se mi ni pacalo ampak je bilo konkretno. Zdaj pa ne vem ali sem test delala prekmalu? Velikokrat punce pišejo, da so naredile malo prej test in jim je pokazal - pa so potem ponovile in so imele +. Tudi glede utrogestana pišejo, da zavira menstruacijo, pa jo nekatere vseeno dobijo še pred krvnim testom. Ali naj sploh nadaljujem z utrogestanom ali ne ? Tu ste osebe, ki ste imele že večkrat postopek pa me zanima ali se je kateri enako dogajalo? Tole mi je pa zdaj malo na psiho udarilo.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 17:03:51
|
|
|
|
Pommaranca
|
maltežanka ne še obupat! Moja menstra je kljub Prometriumu prišla točno na datum, ko ne bi smela! Packa!! Na tvojem mestu bi si vstavljala še naprej, nimaš kej izgubit. Moje menstre je bilo včeraj že konec, je trajala samo 4 dni, in danes sem naredila spet test CB, vendar -, tako da grem z 3 menstro v nov boj! Ne bom obupala, nikol! Pa tudi če grem z glavo skoz zid! Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 17:22:22
|
|
|
|
maltezanka
|
sej nekako se še malo držim nad vodo, al kako pravijo. Jaz bom sicer test (če se ne bo fajn vlilo) naredila še v četrtek z jutranjim urinom, danes sem ga prej ko sem prišla iz službe. Res je da sem šla 10x na wc. Ampak test sem pa morala naredit. Pommaranca - a slućajo veš kako oni to štejejo 3m, se šteje ta tvoja že za prvo ali ne ? A si šla na krvnega, ker ne vem, če dobiš m a moraš vseeno na krvnega ali ne ? Se jih samo pokliče, pove in potem naprej v nove boje. Kako z glavo skozi zid. Babe smo močne, bomo vse zdržale
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 19:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
maltezanka: glede teh izcedkov krvavih in podobno obarvanih smo itk pogruntale, da je pr vsaki mal drugače , tko da mogoč sploh ni nč narobe , sploh če testa nisi delala z jutranjim urinom , pomoj če delaš tko zgodj je nujn z jutranjim, k je bl skoncentriran. Zj sm pa še jest prepričana, da še ene par dni ne bom delala testa. drgač pa kukr so men rekl samo pokličš , če slučan se fejst ulije, ti si kr vstavljen utrogestan, dokler ne boš čist sigurna na čem si. upam da bova v pondeljek skupaj čakale v ljubljan na lepe novice.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 19:56:18
|
|
|
|
Adelle
|
maltezanka jaz mislim da so se izcedki na tej temi izkazali za dober znak In moje mnenje je da je 10. dan po ET 4 dan mjčkn prezgodi... Drgač pa punce, dolgčaaaaaaaas
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 19.11.2012 20:36:23
|
|
|
|
mami 26
|
maltezanka počakaj še malo... dokler se ne ulije je upanje pa kr lepo še tabletke jemat Adelle dolgčas a heheh boš videla ta teden bo šel takoo hitro pl pa lulat na palčko Anem želim ti veliko SREČE jutri in javi čimprej da nebo živčnosti
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 7:42:08
|
|
|
|
coala
|
Čestitke vsem,ki vam je uspelo,saj sploh ne morem sledit vaših vzdevkov,toliko vam je uspelo,za vse ostale ,vključno z mano ,Ajda501[/b]sem prepričana,da še vedno pokukaš sem gor,te dolgo spremljam tudi koliko se matraš in sem nekje zasledila,da si bila v zadnjem postopku avgusta letos,pa me zanima če ti je uspelo.
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 7:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! v soboto sem imela etz starega 5 dni...od včeraj naprej me neprestano zvija po trenuhu,mislite da je to napoved menstruacije?
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 8:24:39
|
|
|
|
limonca*
|
maltežanka, jaz dobim vedno 7 dan pikico izcedka, 8 dan ga je malo več (ko se obrišem je skoraj vedno), 9 dan je že močnejši in takrat ponavadi naredim test. Če je minus preneham z utrogestanom in v roku enega dne se ulije.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 9:18:26
|
|
|
|
Anem
|
Punce sporocam da imamo enga srcka Zdaj sem veliko bolj mirna...
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 9:53:10
|
|
|
|
mami 26
|
Anem supr novica,ki sem jo komaj čakala fullllll sem vesela naslednja sm jaz-že odštevam
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 20.11.2012 9:53:14
|
|
|
|
pupa82
|
Anem, čestitke za srčka!! Jaz pa sem imela včeraj krvnega. je lepa številka (2593), upam, da tokrat je to to
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?