Delo na domu!!! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Jabonute -> Delo na domu!!! (1.10.2012 10:10:59)

Zanima me če kdo pozna kako zanesljivo delo na domu ,pošten odnos z obeh strani,redno plačilo in dosledno delo..HVALA [sm=smiley1.gif]

razglednica -> RE: Delo na domu!!! (1.10.2012 11:00:18)

mene tudi zanima[sm=smiley1.gif]

tamiflu -> RE: Delo na domu!!! (1.10.2012 14:21:01)

še ena taka

gsatalema -> RE: Delo na domu!!! (4.9.2013 12:57:20)

Malo obnavljam temo, in bi tudi mene zanimalo kakšno koli pošteno in korektno delo na domu iz obeh strani....

Zato vas vljudni naprošam, če poznate koga ki bi to delo ponujal, oz. rabite vi sami, se prosim oglasite [sm=smiley1.gif]. Vsa tista ponudba preko nekih strani na netu mi nekako ne dišijo, oz jim ne zaupam,... mogoče narobe razmišljam [sm=zmeden.gif].

Hvala

aknela123 -> RE: Delo na domu!!! (4.9.2013 20:24:14)

no, da se malo vmešam - pošteno delo z obeh strani - z ene strani boste odgovorne ve, ki boste delale...
ne, ne poznam, me pa tudi zanima.

mala zirafa -> RE: Delo na domu!!! (11.9.2013 13:28:41)

Ne iščite ponudnikov samo v Sloveniji.Smo v Eu in je več izbire.Moja sestrična dela celo za USA na domu oz. kjerkoli samo da je dostop do neta.Poglejte malo na eures na zavodu pa tudi po evropskih oglasih , seveda če obvladate tuj jezik.

delfinka2211 -> RE: Delo na domu!!! (16.9.2013 8:50:00)

Živjo

Če koga zanima delo na domu zelo priporočam SFi stran na katerega pridete z linkom http://www.sfi1.biz/12470436.

Zadeva je enostavna in dejansko deluje. Je piramidni sistem ampak katera stvar pa ni ;)
Vse kar morate narediti je le to, da dosledno vsakodnevno poklikate svoje naloge in to je to.

Pri tem pa vam svetuje super ekipa, ki vam bo pomagala da pridete do željenega cilja. Prav tako pa je na SFI tudi spletna trgovina, kjer dobite izdelke za zelo smešne poceni cene.

Registrirajte se in poskusite.

Stran: [1]