Maša26 -> rjav izcedek po M (8.9.2005 6:52:24)
|
Pozdravljene,
spet imam eno zmedo v glavi in bom zelo vesela, če mi bo katera vedela kaj povedat o problemu.. Do zdaj ste mi več kot vsi spec. skupaj
Že nekaj časa opažam, da imam po M tak rjav izcedek, pa ne tisto, ko se pač končuje M ampak kot da je M že konec, potem pa kakšen dan mir in potem ta rjavi izcedek par dni. Sem imela to nekako za normalno pa še Pušenjak mi je 1x napisal, da to najverjetneje ni nič pomembnega in sem mislila, da se pač preveč opazujem in kompliciram..
Ta ciklus sem imela pa v planu HSG in mi ga niso opravili, ker sem imela povišano sedimentacijo in ˝malo izcedka, ki lahko kaže na vnetje˝... zdej pa sploh ne vem, ali imam vsak mesec in ves čas vnetje in kaj sploh je to vnetje.. in kaj naj naredim za to? Počutim se dobro, kako naj sploh vem, da ne bom šla naslednji mesec spet z vnetjem in povišano sedimentacijo? No to vem, da mi ne morete ve povedat
Prav jezna sem na G, vse kar vprašam, ni nič pomembnega in vsak te odpravi v pol minute, ne vem pa nič drugega kot do da imam pco in da ne morem zanosit.
Ali katera ve, kaj je s temi izcedki oz. kaj je to vnetje?
Stokrat hvala!!!!!
|
|
|
|