Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skrajšanje povezave 30.9.2012 20:34:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a veš kaj..... bb in html kode pa obvladam! zato mi pa tole ni slo, ker je kr neka n00b bljiznica na hitro!
|
|
RE: Skrajšanje povezave 30.9.2012 21:11:02
|
|
|
|
mateyka
|
hah, obvlada kode, enih navadnih gumbov pa ne
|
|
|
|
RE: Skrajšanje povezave 1.10.2012 14:13:26
|
|
|
|
Flavia_
|
Vijoličarka, omenjena tema je popravljena. Mislim, da so že uporabnice izčrpno odgovorile na vaše vprašanje lp, flavia
|
|
RE: Skrajšanje povezave 2.10.2012 13:57:05
|
|
|
|
Vijoličarka
|
No, pa da poskusim. Matiček se ženi
|
|
RE: Skrajšanje povezave 2.10.2012 14:01:41
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Enea, najlepša hvala za nazorno razlago. Razturaš. Sem prav vesela, da sem stegnila jezik oziroma prste, ker tole je zelo koristna informacija. Ker je videti, da sem prispevala, da se je parim članicam polepšala nedelja, sem pa sploh srečna. V glavnem, pred RR zastavo obljubljam, da ne bom več masakrirala svojih sporočil z dolgimi povezavami. Hvala tudi tebi, Flavia.
< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 2.10.2012 14:06:26 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?