RE: zavod za zaposlovanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

nejcko -> RE: zavod za zaposlovanje (3.10.2012 22:06:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

... po drugi strani pa hodijo na razgovore za službe ljudje in ti podajo listek, ki potrjuje, da so na razgovoru bili, potem ti pa naštejejo tisoč in en razlog, zakaj pa oni tega ne bi oz. ne morjo delat. ni samo enostransko tole, no.

Ja, to je tudi res, ampak če bi ti vedela, na kakšna del. mesta so mene vse pošiljali - so se še delodajalci spraševali, kaj sploh iščem tam ... ja, kaj neki, štempelj, a ne, ker ga pač moram pridobiti.

nejcko -> RE: zavod za zaposlovanje (3.10.2012 22:37:11)

Pa šenekaj bi dodala na temo relacije iskalec zaposlitve-delodajalec-zavod za zaposlovanje. VSAK ima pravico, da dela v skaldu s svojimi interesi, VSAK, torej tudi iskalec zaposlitve.
Najbolj mi gre na jetra, da so danes iskalci zaposlitve tretirani kot neka nižja kasta, kot lenuhi, ki ne poberejo vsega, kar jim pade pod noge, in ne pristanejo na vse pogoje, kis o jim dani. A ne pozabimo, tudi iskalci zaposlitve so ljudje, ljudje s posebnimi interesi, posebnimi življenjskimi situacijami, posebnimi željami, pričakovanji, težavami, ... In zahtevati od njih, da psistanejo čisto na vse samo zato, da ne bodo ispadli lenuhi ali kaj jaz vem, je sila krivično.

Sama sem se skoraj ti leta vozila v totalno vukojebino, po cesti, na kateri sem vsak dan, vsak prekleti dan, sploh pa zimski, zgubljala minute svojega življenja, pravzaprav nosila življenje na prodaj, medtem ko sta me doma čakala dva, kasneje pa trije otroci. Nekomu morda taista cesta ne bi predtsavljala nobenega problema, mnogim, ki se od tam vozijo kontra na delo, verjetno ne, meni pa pač je. In to tako močno, da sem pozimi zvečer jokala ob oknu, sprašujoče se, kako bom naslednji dan prišla na delo. Pa sem prišla, a že na delo utrujena, zmozgana, v totalnem stresu; pa dnevi, ko sem se mogla v temi voziti s šihta po uni cesti ...
In danes je ni službe in ne denarja, da bi sprejela spet kakšno tako službo, tako oddaljeno, do katere vodi taka pot. Ni šans.
Bi šla tja na razgovor zaradi reda radi, seveda s faco, na kateri bi mi pisalo - tukaj nočem delati.
Lena?
As you wish.

Colt -> RE: zavod za zaposlovanje (4.10.2012 18:58:56)

Glede te teme se bom vzdržal komentarja.

pridna_janja -> RE: zavod za zaposlovanje (6.10.2012 10:18:55)

[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=smiley35.gif][sm=hudicek1.gif] če ne dobite nobene nadomestile ali vam ne iščejo službo ali kaj takega zakaj rabite bit na zavod[sm=zmeden.gif] zavod za zaposlovanje obstaja zato ker so nekateri vpisani tam ampak ne vem zakaj le nič ne pomagajo se izpiši te in ne bojo imeli stranke

nejcko -> RE: zavod za zaposlovanje (9.10.2012 23:22:10)

No, imate zdaj ve, ki ste tako zagovarjale zavod, kakšen pameten komentar v njihov zagovor? Če so samo za lastne riti skrbeli, kje so imeli čas za brezposelne?

Aja, saj res, brezposelni si morajo pomagati sami [sm=smiley5.gif]

tamiflu -> RE: zavod za zaposlovanje (10.10.2012 6:40:56)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

No, imate zdaj ve, ki ste tako zagovarjale zavod, kakšen pameten komentar v njihov zagovor? Če so samo za lastne riti skrbeli, kje so imeli čas za brezposelne?

se strinjam s tabo

alda -> RE: zavod za zaposlovanje (10.10.2012 8:08:37)

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

se strinjam s tabo

jaz tudi!!

Anonimen -> RE: zavod za zaposlovanje (10.10.2012 8:50:05)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu

se strinjam s tabo

jaz tudi!!

Podpis

pridna_janja -> RE: zavod za zaposlovanje (10.10.2012 9:18:40)

na zavod moraš imet veze [sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: zavod za zaposlovanje (29.10.2012 10:12:06)

evo, situacija je taka
Nism mela dost delovne dobe za nadomestilo. Je pa se zgodil, da ko sem se šla prijavit je bla za zaposlitveni načrt moja referentka zasedena in so me poslali k eni drugi. Una mi je zrihtala "začetni tečaj nemščine". Sicer smo pol vsi ki hodimo na tečaj ugotovili, da to ni začetni tečaj nemščine ampak specializiran tečaj nemščine za iskalce zaposlitve v Avstriji, kar pomeni da smo bli tam skoraj vsi brez KAKRŠNEGA KOLI ZNANJA NEMŠČINE, še pozdravt komi da smo znal, na tečaju pa nam je predaval v nemškem jeziki, kako napisat prošnjo in življenjepis. Torej tečaj ki mi ne bo nič pomagu, če ne vem kaj pišem in ubistvu tut ne vem kaj mi un govori! Kot smo ugotovil na uvodni uri na tečaju tut referentke nimajo pojma kakšen tečaj je, čeprov je organiziran prov za ljudi prijavljene na zavodu! Hvala bogu, da sm vmes dobila službo in si bom lahko sama financirala pravi tečaj nemščine.
Tko da ja ... zavod je za en k... Tut to službo k sm dobila, mi zavod ni nič pomagu, še obvestila da je razpis mi niso poslal, pa čeprov je točno za moj poklic in oni kao pošiljajo obvestila.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]