soda bikarbona (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

vesper -> soda bikarbona (29.9.2012 21:12:22)

punce imam eno vprašanje. Danes sem si kupila sodo bikarbono, ker umiram od zgage. Kaj katera ve kdaj in kako je to najboljše pit? Nekje sem zasledila eno čajno žličko zmešam z malo vode. Mene pa zanima če ima katera kakšne izkušnje s pitjem in če je pomagalo?

annai -> RE: soda bikarbona (29.9.2012 22:24:33)

haj...žličko vode zmešane z malo vode je meni pomagala...ampak zvečer ko me je najbolj matralo ni zdržala soda dlje kot do prvega obiska wc-ja... zdaj pa zvečer ko me peče zgaga pojem žličko srovega riža in lahko celo noč hodim na wc in spim normalno do jutra. :) smešno ane? probaj...malo traja da zagrabi ampak je super. [sm=smiley36.gif]

Medea10 -> RE: soda bikarbona (30.9.2012 9:23:12)

Tud jaz sem jo pila. Žlička sode v mal vode in spila. Pa mi je pomagalo, sem lepo spala celo noč brez pekoče nadloge.

vesper -> RE: soda bikarbona (30.9.2012 12:05:18)

punci hvala za odgovor. Sicer sem malo bolj podrobno začela prebirat o tej sodi bikarboni in sem marsikje zasledila, da ima baje jojo učinek. V tistem trenutku pomaga, potem se pa zgaga vrne še v hujši obliki [sm=smiley13.gif] Tak, zdaj si pa niti probat ne upam, ker si ne predstavljam še hujšega skelenja v želodcu [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

annai kaj sem te jaz prav razumela, da poješ žlico surovega riža??

annai -> RE: soda bikarbona (30.9.2012 13:11:47)

ja. žličko surovega riža. [sm=smiley1.gif] predvsem pa se zvečer izogibaj sokom za mešanje ker zgaga potem grozna.

vesper -> RE: soda bikarbona (30.9.2012 14:33:13)

ja sej, teh sokov itak ne pijem hvala bogu. Zvečer spijem ponavadi 2dcl navadnega jogurta in mi nekako najbolj pomaga. Ampak opažam, da bolj proti koncu gre nosečnost, vedno huje je. Zato sem mogoče mislila s to sodo, ampak mislim, da bom ostala kar na navadnem jogurtu in rupurutu do konca nosečnosti. Pa mogoče se opogumim in mojem surov riž [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]