Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je pri 39-ih, 40-ih, 41-ih ... prepoz... 4.12.2012 11:52:56
|
|
|
|
mateyka
|
Poka, to je odvisno od človeka (ženske) in njegovega razmišljanja, ne toliko od let. seveda so tudi "starejše" mame, ki so bolj igrive in impluzivne pri izražanju čustev, mogoče jih samo srečala nisi. ampak - vse je odvisno od človeka. jaz poznam "mlajše" mame (od mene), ki so bolj zadržane kot jaz. pa ne delam nekih zaključkov na podlagi let zarad tega. tko da, meni se ne zdi da so kake pretirane razlike, ki bazirajo specifično na letnici zanositve. bolj na načinu razmišljanja in izkušenj v življenju. kake izkušnje imamo z vzgojo, ko smo bili sami otroci in podobno..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?