Alergija na jajce?Mleko? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

fani -> Alergija na jajce?Mleko? (7.9.2005 23:15:56)

Punce-POMOČ.
Naš sonček bo čez 14 dni upihnil prvo svečko, pa sem mu danes prvič dala četrt rumenjaka. (do sedaj je jedel že tudi testenine- predvsem rezanci, vendar se na tako veliko količino jajce porazgubi). Pa je imel malo driske. A mislite,da je alergija? Ali mu lahko dam isto količino npr. naslednji teden? uf,sem zaskrbljena!!!!! Že pred kakimi 14 dnevi je imel 5 dni blago drisko, pa so rekli,da nekaj razhaja in se je res vse skupaj umirilo.Tudi Čokolino sem mu že naredila z Alpskim mlekom 3,2,vendar redko (pa ravno danes zvečer ga je jedel,nato pa driska)!!!!!Kakšni so sploh znaki alergije???

darjatimci -> Alergija na jajce?Mleko? (8.9.2005 7:37:47)

Pozdravljena!
Alergija se ne pokaže takoj po zaužitju hrane npr. jajce,mleko in še bi lahko naštevala,mine dan dva,da se pokaže reakcija kot so drobni srbeči izpuščaji,lišaji,nekateri imajo tudi zežave z dihali,driska to so prvi sumljivi znaki,potem pa testiranje pokaže na kaj je otrok alergičen.

fani -> Alergija na jajce?Mleko? (8.9.2005 12:59:14)

Joj darjatimci,upam da res ni nič alergenega in je bil mogoče občutljiv na kakšno začimbo,ki jih postopoma dodajam sedaj ko je že toliko star! Hvala za odgovor.

darjatimci -> Alergija na jajce?Mleko? (9.9.2005 7:46:36)

Ni za kaj,dodala bi le to,da je tam do enega leta dobro pazit na prehrano,sploh na tisto,ki naj bi izzvala alergijo,pri našem fantu se je začelo ko sem prenehala z dojenjem( pri 14 mes.),saj enim otročkom ni nič eni pa znajo pokasirat vse kar pojejo,želim ti da bi bilo vse Ok s tvojim otročkom,srečno.

Natasa-6 -> Alergija na jajce?Mleko? (9.9.2005 19:08:06)

Fani, pred
agam, da postopoma uvajaa nove stvari, pa boa to
no vedela!

Natasa-6 -> Alergija na jajce?Mleko? (9.9.2005 19:08:53)

Ups, nisem videla, da mi ni sprejel sumnikov - postopoma uvajaj novo hrano, pa bos najbolje vedela!

fani -> Alergija na jajce?Mleko? (10.9.2005 21:36:53)

Hvala,Natasa-6,kakec je bil že drugi dan vredu, tako da mu bom rumenjak ponudila še enkrat naslednji teden,pa bomo videli.
Pa,pa.

Stran: [1]