Vnetje po odnosu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

FLASK_A -> Vnetje po odnosu (27.9.2012 18:49:08)

Vnetja s pekočim in srbečim občutkom se pri partnerju skoraj redno pojavljajo, vsaj 1x na dva meseca... Tudi če sem sama ok... Kaj lahko naredim sama da temu ne bo tako, stvar je kar moteča za oba...

pelin -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 18:54:18)

Ti si morda že ok, vendar on ni...in potem ob odnosu z njim spet ti nisi in potem se ti zdraviš on pa ne...če ima eden vnetje ga ima njegov spolni partner skoraj zagotovo tudi po spolnih odnosih...morata se zdraviti oba, če ne je brez haska...oz. vodi vse skupaj v začaran krog...ti sama ne moreš narediti nič...to morata poštimat oba...

Anonimen -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 18:56:39)

Oba k zdravniku in tudi oba lulat po spol. odnosu

FLASK_A -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 19:03:31)

On se tudi zdravi. Mogoče pa je varjanta da se nikoli nisva oba čisto do konca pozdravila- ali eden ali drugi...

Sam če je pa vmes en mesec vse ok in sva oba vredu... ne razumem v čem je finta?

pelin -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 19:11:01)

Po moje tudi zna biti to in enostavno prenašata zadevo iz enega na drugega...drugače pa je lahko eden prenašalec tudi tako, ko je na videz čisto vredu oz. nima nobenih simptomov vnetja...tako, da se morata ob vnetjih in podobnih zadevah , ki se takole ponavljajo res oba naenkrat in do konca zdraviti...po bližnjici ne gre...[sm=smiley1.gif]

FLASK_A -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 19:22:26)

Jojj jaz bi bližnjicooo :) :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.9.2012 20:17:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

uškinamama -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 20:18:51)

Tretjega ali tretje ni vmes?

tix -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 20:37:24)

Tudi jaz sem imela s tem težave. Je pa pomagalo da sem se šla takoj po odnosu umit

diana 28 -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 21:02:50)

Meni zelo pomaga tista krema od Dr. Gorkič VITAGYN C. Poskrbi za kislost v nožnici. Meni je zelo pomagalo, še posebej proti srbečici.[sm=smiley1.gif]

TomTaylor -> RE: Vnetje po odnosu (27.9.2012 21:03:01)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ma, prav enako sem pomislila.

FLASK_A -> RE: Vnetje po odnosu (28.9.2012 7:45:12)

Ne bom rekla da ni možno...

zelda35 -> RE: Vnetje po odnosu (28.9.2012 16:34:46)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

ma, prav enako sem pomislila.

Podpišem.

Je pa tudi možno, da se te glivice staknejo tudi tam, kjer se uporabljaj skupni WC (podjetja, tovarne, javni WC) in pa tuš kabine (ponavadi v tovarnah)...no, vsaj tak problem sva imela midva z možem, trajalo je pa kar precej časa, da sma našla vzrok...sem ga že imela na sumu[sm=smiley36.gif] revček.
No, dokler nisma našla pravega vzroka...od takrat naprej pač pride domov včasih kot dimnikarček, zato je njegova prva pot doma pod tuš. Je pa postal tudi skrajno previden pri uporabi skupnega wc-ja.

In težav ni več.

Aninchy -> RE: Vnetje po odnosu (30.9.2012 16:53:59)

jao, kolk časa se jst nism glivic znebila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] sicer moj ni imel problemov, jst pa kr... glejta, da se bosta umivala pred in po spolnem odnosu (tudi v ustih je ogromno bakterij), ful pomembno je tudi, da uporabljata vsak svojo brisačo... In pa da se dasta mal "v karanteno", da se razpučeta - ponavadi ženske s svečkami in kremo, moški pač samo kremo. Midva sva imela kar canesten, pa je pomagalo.
Če je vmes kaka tretja oseba, pol pa še njo/njega povabita na "zdravljenje" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

TomTaylor -> RE: Vnetje po odnosu (3.10.2012 21:18:24)

V bistvu. Najprej pojdi h ginekologu sama. Tam ti bo dal navodila, zdravila in tudi tablete za partnerja. Pri nama je bilo tako.

In ja. V ustih je "svinjarija"...naprej se pa razumemo ane? [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Vnetje po odnosu (6.10.2012 10:58:27)

Jaz pred porodom nikoli nisem imele probleme z glivicami.....po porodu pa dvakrat (prvič ne vem kako, drugič pa od bazena, ko se enkrat nisem takoj preoblekla v sveže kopalke).....seveda je dvakrat bil okužen tudi mož (tretjega ni bilo vmes[sm=jezicek.gif])

In ko sem imela glivice prvič, je peklo med in po spolnem odnosu svinjsko....najprej sploh nisem vedela kaj mi je....in takrat se še canesten svečke niso dobile brez recepta....so mi pa sestre pri ginekologu 3 mesece govorile (ker za tako banalnost kot je glivično vnetje itak ne moreš takoj k ginekologu[sm=smiley13.gif]), naj se le s canestenom oba maževa jaz pa si naj vitgyn C vbrizgavam....seveda ni nič nič pomagalo....

Tako da meni so obakrat pomagale canesten svečke, ki se danes že dobijo brez recepta, mož se je mazal s canesten kremo in kakih 10 dni sva bila pač na seksualnem postu.....da sva se oba do konca pozdravila......ker pri vnetjih je ravno ta problem, da se eden do konca ne pozdravi in potem nikoli ni kraja temu......

nastji -> RE: Vnetje po odnosu (26.11.2012 14:36:08)

Hej. Je pri vnetju tudi kdaj kri? Nevem ali je to menstruacija ali vnetje.

Stran: [1]