Anon2012 -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 13:37:32)
|
dan. :) da se še jaz malo javim... odkar vem za N, me je ena sama previdnost - slabe izkušnje in kogar kača piči, se še palice boji. S seznamom vidim da smo bolj tako tako, tako da mene še vedno ni gor - a se ne pritožujem, seznam mora biti O.g.r.o.m.n.o. vloženega truda, tako da - svaka čast tisti, ki ga ureja :) jaz in moje počutje: tistih tipičnih slabosti, manij na določene okuse ali spremembe v vonjavah (da ti nekaj naenkrat po novem smrdi), tega pri meni ni. Prsi, mogoče napetost celo pojenjuje. V PON pri G je bilo še vse OK, molim, da tako tudi ostane do maja, junija. Je pa danes dan, ko sem komaj zdržala pripravit kosilo. Se je želodec tako upiral, da ko je bilo skuhano, sem komaj kaj spravila vase :( Madarince, te mi pa laufajo in jih imam na sumu, da bodo moja manija. Sicer na splošno, sploh ne čutim povečanja apetita, prej obratno, hrana se mi upira (pa nimam nobenih motenj hranjenja), tako da se moram včasih kar malo posiliti, da jem redno. Moja teža temu primerno ostaja na enakem nivoju kot je bila pred N. Bomo videli - nekje sem celo zasledila, da se mamicam dvojčkov teža lahko tudi podvoji - OMG, to pa res ne bi hotla, pol je to 100+.... :) Okej, tja sigurno ne želim in upam, da me niti potek N ne bo prisilil v kaj takega - kakšno prisilno mirovanje, ne-gibanje.... Folna kislina ostaja Elevit, niti ne razmišljam o čem drugem, kot sem brala - zadostuje tudi za dvoplodno nosečnost. Pa drugi dodatki? Pri meni nič, pa pri vas? Berem literaturo, ki sem jo dobila pri G, razvijajo se brsti zobkov, kalcij... Dodajati? hm. ? Mi je pa žal, ves čas se namreč poudarja eko pridelana zelenjava, sadje, sedaj gre pa zima notri. Seveda imamo nekaj ozimnice, a spomladi in poleti daje vrt čisto nekaj drugega od sebe - svež korenjček, cvetača, brokoli, solatka, paradižnik... Povedati bližnjim? O kako težko bo ostati tiho, še do konca meseca, ko imam datum NS. Poleg tega, da bodo moji izvedeli, da pričakujejo prvega vnuka, bodo hkrati izvedeli, da pričakujejo tudi drugega :) O, kako komaj čakam :) Športanje? Žal nisem športanja nikoli vkomponirala v svoj redni ritem, tako da, jesenske vadbe, s katerimi sem začela letos - sem opustila (jogo, zumbo). V naši okolici ima nosečničko telovadbo "babca" iz ZD in odsvetuje vadbo v prvem tromesečju tudi tistim, ki so sicer redno aktivne. ??? Do pregleda sem čakala do izteka 12. tedna, sedaj ko vem, da pričakujem dve bebici... Uf, ne vem. Flowy? Ajnas6? vajine izkušnje?
|
|
|
|