RE: Junijke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anon2012 -> RE: Junijke 2013 (31.10.2012 21:19:04)

pumpkinka [sm=smiley31.gif]

ajnas6 -> RE: Junijke 2013 (31.10.2012 21:20:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Plišek

Prosila bi vas ce mi lahko poveste kako se vam pridruzim na fb.....nikakor vas ne najdem.

Uzivjte

Lahko tudi meni pošlješ link do tvojega profila na ZS in te dodam v skupino. Najti pa nas ne moreš, ker smo skrite.

pumpkinka -> RE: Junijke 2013 (31.10.2012 22:28:39)

1. nosečnost v 1. IVF postopku po 3 letih truda

ursonok -> RE: Junijke 2013 (31.10.2012 22:48:20)

Pumpkinka
Ojej. To je pa res tragedija. [sm=smiley13.gif] Upam, da bo šlo v drugo hitreje in da bo zadeva uspešnejša!

Kar tako
Grozen daaaan! Meni se bo zmešalo. Totalno sem napihnjena, spet mi je ful slabo, trebuh imam kot prej v 6. mesecu, kožo grozno! Vse me nervira, komaj se prenašam, najtežje mi je pa poslušati jok in cmizdenje otrok. Jok mi deluje na nek del v možganih, tako da me takoj začne bolet glava. In se začnem kar trest. Tako da se cel večer tresem, ker je mali zaspan in posledično tečen&cmerav.
Kdaj bo minil ta prvi trimester?! Aaaaaaaaa.

Pomaga edino telovadba, pa še to le začasno: sem šla plavat predvčerajšnjim, sem šla plavat včeraj, danes ena ura na orbitreku. Ja več pa res ne morem no! [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Upam, da ste ve bolje. [sm=smiley22.gif]

drejcka76 -> RE: Junijke 2013 (1.11.2012 12:44:53)

Pumpkinka, en velik [sm=smiley31.gif], res mi je hudo zate oz. da se ti je to pripetilo... [sm=smiley13.gif] Držim pesti, da čimprej spet uspe in tokrat s srečnim koncem...

drži se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Zoja83 -> RE: Junijke 2013 (1.11.2012 13:28:44)

pumpkinka moje sožalje in upam, da ti ne bo vzelo poguma, da še ne bi kdaj zibala

dvigovanje naš 2,5 letnik ima že 16,5 kg in ga dvigujem, ko morem. Sem ga pa že pred časom navadila, da hodi sam in da se ne nosi več. Imate pa vse lahkokategornike. Mi je kr zanimivo, ker je naš ful suhec na videz, je pa drugač prekla (že konkretno cotke za 3 leta nosi).

pregled prvi je že za mano. Sem videla srček, dobila slikco. Tokrat ga nosim spredaj, česar se veselim, saj je bil prvi čisto zadaj in posledično se ni nič videlo. Saj ne, da bi se hotela važit, bi mi pa olajšalo, če bi me kdaj kdo v vrsti spustil, sploh ker me je križ velikokrat bolel.

domači povedala sva ta vikend. Bili so zelo veseli, sva pa sinu naredila majčko (Spredaj KMALU BOM in zadaj BRATEC). Naredila sem še powerpoint predstavitev s poročnimi slikami (sva se maja poročila) in sem rekla, da sem dobila nove slike. smo šli gledat in na koncu prestavitve je začel srček biti (od prvega sina posneto) in datum PDP-ja, pa slikca. Pa sina sva slekla. Je blo kr luštno...

Lp

pumpkinka -> RE: Junijke 2013 (1.11.2012 16:10:43)

Hvala

andreja_p -> RE: Junijke 2013 (1.11.2012 18:06:28)

pumpkinka ja kaj za vraga je pa šlo pri teb narobe?A mogoč ni bilo ploda?Sem videla na seznamu,da sva imele isti dan PDP.Sam kaj pa če je bilo prehitro za UZ?Ker jaz ga imam drug teden v torek,UZ.Naj ti rečem, le to,da obtimistično naprej in da bo naslednji poiskus uspešnejši.Srečno

Anonimen -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 11:46:36)

pumpkinka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Mogoče pa si pozneje zanosila, kot si mislila in se še plodek ni razvil do te meje, da bi bil viden. Jaz bi na tvojem mestu vsekako počakala še kakšen teden in potem spet šla na UZ. Se me že velikokrat zgodilo, da je čez en teden bilo vse normalno vidno.
Drugače pa le pogumno naprej... Vem kako je to.. Jaz sem svojo pikico izgubila pred 2,5 mesecema v 8.tednu.. Čas pomaga, da preboliš, pozabiš pa nikoli..

Urša

ursonok -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 11:58:43)

Jutro!

Vidim, da ste vsi praznično, tj. da nihče ne visi na forumu [sm=smiley36.gif]. No, pri nas je danes normalen delovni dan, tamali je v jaslih, pri taveliki pa vrtec deluje že po "šolskem koledarju" in imajo valda danes prosto [sm=smiley24.gif].
Sem pa že plavala danes [sm=bravo.gif]

Sem pa ugotovila, da me ultra napenja, če jem pirino moko. Očitno je zame najbolje, da se popolnoma izogibam glutenu. [sm=smiley13.gif]

Pumpkinka,
tako kot pravijo ostale, morda res počakaj še en teden. Tudi Pušenjak je nekoč omenjal obstoj tako imenovane "embrionalne pavze", ki ga poznajo živali (jelenjad itd.) - zarodek je, živi v maternici, ampak se nekaj mesecev ne razvija (ker je recimo zunaj zima). Tako da se vsi potomčki rojevajo spomladi, ko je toplo in imajo kaj za jesti.
Sicer pri ljudeh kaj takega ni mogoče, da bi se recimo nekaj mesecev nič ne dogajalo, čisto mogoče pa je, da se zadeva "zablokira" za nekaj dni ali kak teden - zaradi neugodne hormonske situacije v telesu itd. Jaz sem trdno prepričana, da se je meni to zgodilo pri prvi N - test je bil pozitiven šele 14 dni po izostanku M! Položili so me v bolnico, ker so trdili, da gre za IMN; pa so potem delali UZ vsake dva dni in ko so že hoteli narediti operacijo, se je izkazalo, da je zarodek le prilezel do maternice in se tam ugnezdil [sm=bravo.gif]. In če se jaz ne bi upirala, bi mi že nekaj dni prej dali kemoterapijo za uboj zarodka - in bi bila do danes prepričana, da je šlo za IMN. Pa sploh ni šlo.
Torej, ne vem, nočem dajati lažnega upanja, a vseeno se splača počakati. ZGubiti nimaš kaj.

Anonimen -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 12:20:30)

Meni se je pa pred 2 dnevoma začelo ''nočno lulanje''[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley26.gif[/image] Kar pomeni obvezno vstajanje vsaj 5x na noč in posledično sem zjutraj takšna, kot da celo noč ne bi nič spala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ocala.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ocala.gif[/image]
Ampak ok, to spada pod nosečniške tegobice in mi je kar prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Drugače pa se mi vsak večer pojavi občasna slabost, ki je kar precejšnja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Bruham sicer ne, ni pa prijetno.. Recimo včeraj sva se z mojim odpravljala ven na večerjo in valda mi je že doma ratalo slabo- na koncu sva ostala doma, ker si nisem hotela predstavljat kako pobruham celo restavracijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]
Me pa danes čaka obisk Mb-ja in valda Mc Donald's, njami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley30.gif[/image] Bi ubijala za Mc Flurryjev sladoled z bonbončki Smarties[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]
Potem pa greva še učke past v Ikeo, juuuhuuuuu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sva že včeraj mislila it pa je bil tudi gor praznik.
Hmmm, danes je prav čuden dan... Do pred pol ure smo meli sončkasto, zdaj pa lije kot iz škafa..

Kako ste ostale?
ursonok, si že poskusila olivno olje v boju proti groznim H? Kako se ti kaj obnese?
Jaz sem si zadnjič nabavila celo kišto probiotičnih jogurtov in kefirjev in zdaj pridkano hodim na wc- juhu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Urša

Rožica1985 -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 13:06:20)

Pozdravljene,

zakorakali smo v 9 teden, s tem tednom pa so minile tudi slabosti. Juhej.
Bruhala nisem, vendar mi je bilo po vsaki zaužiti hrani grozno slabo, vse možne vonjave so me motile, hrana mi je smrdela...
Ni bilo prijetno, ampak sedaj je že 4 dni ok in mislim da sem dala to čez[sm=smiley1.gif]

Sem pa tudi jaz tista nesrečnica z mozolji [sm=smiley13.gif]. Sicer so se začeli pojavljati že takoj ko sem nehala piti KT, vendar takega izbruha kot sedaj še nisem bila deležna. Upam da po prvem trimesečju res minejo...

Naslednji pregled imam v 11 t (14. 11.) vendar sem se kar naročila na nuhalno. Poklicala sem se kar v zdravstveni center Dravlje, saj mi najbližje na poti iz službe domov.

Ima katera težave z bolečinami v hrbtu? Že par dni me je malce bolelo v spodnjem delu križa, včeraj pa me je čisto zvilo. Sem vzela en lekadol ampak ni kaj pomagalo. Potem sem šla k mami po kozmodisk, še prej me je namazala z eno zeliščno kremo. Danes imam že od jutra gor kozmodisk, bolečin zaenkrat ni. Upam, da ne bo tako celo nosečnost..

Mi še nismo povedali doma da bomo imeli bebiko. No, jaz sem povedala najboljši prijateljici [sm=smiley36.gif] ostalim bomo po nuhalni. Upam, da se kaj ne zagovorimo. Imam pa kar napet trebuh, meni se zdi že kar okrogel, čeprav tehtnica ne kaže kakšnih bistvenih sprememb (manj kot 1 kg več).

LP

Anon2012 -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 13:37:32)

dan. :)

da se še jaz malo javim... odkar vem za N, me je ena sama previdnost - slabe izkušnje in kogar kača piči, se še palice boji. S seznamom vidim da smo bolj tako tako, tako da mene še vedno ni gor - a se ne pritožujem, seznam mora biti O.g.r.o.m.n.o. vloženega truda, tako da - svaka čast tisti, ki ga ureja :)

jaz in moje počutje: tistih tipičnih slabosti, manij na določene okuse ali spremembe v vonjavah (da ti nekaj naenkrat po novem smrdi), tega pri meni ni. Prsi, mogoče napetost celo pojenjuje. V PON pri G je bilo še vse OK, molim, da tako tudi ostane do maja, junija. Je pa danes dan, ko sem komaj zdržala pripravit kosilo. Se je želodec tako upiral, da ko je bilo skuhano, sem komaj kaj spravila vase :( Madarince, te mi pa laufajo in jih imam na sumu, da bodo moja manija.

Sicer na splošno, sploh ne čutim povečanja apetita, prej obratno, hrana se mi upira (pa nimam nobenih motenj hranjenja), tako da se moram včasih kar malo posiliti, da jem redno.

Moja teža temu primerno ostaja na enakem nivoju kot je bila pred N. Bomo videli - nekje sem celo zasledila, da se mamicam dvojčkov teža lahko tudi podvoji - OMG, to pa res ne bi hotla, pol je to 100+.... :) Okej, tja sigurno ne želim in upam, da me niti potek N ne bo prisilil v kaj takega - kakšno prisilno mirovanje, ne-gibanje....

Folna kislina ostaja Elevit, niti ne razmišljam o čem drugem, kot sem brala - zadostuje tudi za dvoplodno nosečnost.

Pa drugi dodatki? Pri meni nič, pa pri vas? Berem literaturo, ki sem jo dobila pri G, razvijajo se brsti zobkov, kalcij... Dodajati? hm. ?

Mi je pa žal, ves čas se namreč poudarja eko pridelana zelenjava, sadje, sedaj gre pa zima notri. Seveda imamo nekaj ozimnice, a spomladi in poleti daje vrt čisto nekaj drugega od sebe - svež korenjček, cvetača, brokoli, solatka, paradižnik...

Povedati bližnjim? O kako težko bo ostati tiho, še do konca meseca, ko imam datum NS. Poleg tega, da bodo moji izvedeli, da pričakujejo prvega vnuka, bodo hkrati izvedeli, da pričakujejo tudi drugega :) O, kako komaj čakam :)

Športanje? Žal nisem športanja nikoli vkomponirala v svoj redni ritem, tako da, jesenske vadbe, s katerimi sem začela letos - sem opustila (jogo, zumbo). V naši okolici ima nosečničko telovadbo "babca" iz ZD in odsvetuje vadbo v prvem tromesečju tudi tistim, ki so sicer redno aktivne. ??? Do pregleda sem čakala do izteka 12. tedna, sedaj ko vem, da pričakujem dve bebici... Uf, ne vem. Flowy? Ajnas6? vajine izkušnje?

ursonok -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 14:06:52)

Anonimna Ursa
nisem še poskusila olivke, ker se je malo umirilo. Ampak sem ravno danes ugotavljala, da sploh še ni ok, tako da bom vsekakor poskusila.

Anon2012
jaz jemljem folno z dodatkom železa in posebej kalcij (ker ne jem mleka in mlečnih izdelkov). Drugače ne jem nobenih sintetičnih vitaminov - vsak dan si delam zelenjavne sokove. To je dovolj.

Madonca vas je, ki pričakujete dvojčke! Saj bo skoraj tako kot tukaj - ko je in vitro široko dostopno (tudi tako imenovane "samske ženske" se lahko umetno oplodijo) in je dvojčkov res milijon!!! Vsak dan jih vidiš par, tudi v vrtcu so v vsaki skupini, pri Abelčku en par, pri Agatki pa menda kar dva. Se spomnim, da je bila v naših časih to prava redkost.

Šport
jaz brez tega ne morem. Če bi mi to prepovedali, bi se mi res zmešalo [sm=smiley29.gif]

Hrana
blagor tistim, ki ne morete jesti. Odkar so se moje slabosti malo umirile, se samo bašem. Res pa je, da mi nekatere stvari ne dišijo. Zadnjič sem recimo stopila v ribarnico, ker sem si zaželela ribe, pa sem skoraj bruhala samo zaradi vonja. Sem se kar na vratih obrnila .... in smo jedli samo zelenjavno juhico [sm=smiley36.gif]
Bio/eko - mi se trudimo kupovati v eni štacunci, ki ima bio-eko zadeve, ali pa v velikih marketih na bio oddelkih. Sploh za otroke. Da mi ne zbolevajo. [sm=smiley9.gif] Jasno pa je, da se ne da vedno z bio priti skozi, tako da včasih jemo tudi kaj "normalnega", kaj pa naj. [sm=smiley24.gif] Pobralo nas zaradi tega ne bo.

MI še nismo povedali domačim. Bomo čez 14 dni, ko imam nuhalno. Še dobro, da so tako daleč stran, da me ne vidijo. [sm=jezicek.gif]

Nič, zdaj smo se napapcali in greva s tamalo verjetno v mesto - po bio jajčka, pa morda na čajček (imajo v tej eko restavraciji posebne čajne mešanice, za kašelj, pa prebavo, pa za čiščenje krvi itd. Primerno tudi za nosečnice. Mmmm.)

Bodite v cvetju!

Anon2012 -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 14:22:14)

še eno vprašanje. mazanje? se ve že s čim mažete?

sem oni dan gledala fotke od nosečk dvojčk... progasti trebuhi. tudi to res ne bi, tako da: dosedaj se nisem nič mazala, tudi kreme za obraz pri meni prej ratajo stare kot porabljene, tako da... sklenila včeraj: redno se mažem po trebuhu, stegnih, zadnji plati... kar z zalogo, ki jo imam doma: obično baby olje, potem pa po priporočilih naprej.

Ursonok: glede dvojčkov, pri nama je ratalo čist spontano, tako da dvojčki niso vedno zadeva umetne oploditve. :) Kolikor berem sedaj, večplodnih nosečnosti je dandanes več iz več razlogov (umetne oploditve, kot si rekla; starost nosečnic).
In, če prav razumem strokovne in amaterske prispevke na netu, se večplodne N skoraj vedno tretirajo kot rizične :( Zato taka strašanska previdnost. :(

zeemeermin -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 18:41:39)

Hej drage so-[sm=nosecka.gif]!
Kako ste kaj?
Imam vprašanje glede prebave: ima morda katera driske? Jaz sem jo imela pred par dnevi, pa sem mislila, da sem kaj takega pojedla, včeraj zvečer pa sem jo spet fasala in me še vedno matra...[sm=smiley13.gif] Ne zdi se mi ok, ker že tako malo pijem (sploh mi ne paše zaradi slabosti), zato me je malo strah dehidracije...
Drugače pa sva midva ta teden povedala domačim - itak veselje pri obojih starših. Tudi kolegom sva že začela govoriti, v službi pa bom verjetno počakala na nuhalno. Čeprav itak že vsi nekaj sumijo...
Pumpkina, sožalje tudi z moje strani. Držim pesti, da bi se čez kakšen teden kljub vsemu pokazal, če je za to še možnost...
Deževni pozdravček!

flowy -> RE: Junijke 2013 (2.11.2012 20:10:38)

Anon2012-nekje sem prebrala, da tudi strokovno vodeno vadbo za nosečnice odsvetujejo do 12. tedna, tako da sama, glede na to kako sem se z temi otročki namučila, ne nameravam tvegat. Mislit moremo na sebe in na svoje pikice, tega pa sem se močno zavedela šele, ko mi je G predpisala bolniško in na list napisala: visoko rizična nosečnost. Glej, brezveze tega že ni napisala in jaz osebno ne mislim izzivat usode. Po 12. tednu, bom G vprašala, če lahko telovadim, drugače pa bom ostala pri sprehodih, ki jih že zdaj redno prakticiram.

Glede mazanja sem jaz že pisala, očitno si spregledala, pa bom še enkrat na kratko. Jaz se mažem z kremo proti strijam vsako jutro in večer odkar sem izvedela za nosečnost. Upam, da mi bo to pomagalo pri čim manjšem številu strij, ki so za dvojčke še posebej značilne. Priporočam kremo za mame proti strijam od linije DM. Je čist poceni, brez dodatnih kemikalij in moji prijateljica z njeno uporabo ni dobila niti ene same strije.

Hrana-meni se bo zmešalo. Jaz sem skozi lačna. Nekaj pojem in čez pol ure mi je že spet slabo, dokler spet česa ne pojem. Zdaj sem se začela malo nazaj držat, ker sem pridobila že 2kg!

Zeemeermin
-po mojem si ti fasala trebušno gripo. Glavno je da dovolj piješ in bo po nekaj dneh samo minilo.

tana01 -> RE: Junijke 2013 (3.11.2012 11:19:18)

Oj pupe, kako smo danes? Pri nas ob morju je lepo vreme, sonček- prav za izkoristit vikend :)

V četrtek sem vidla mojega sončka na UZ :D Sem presrečna, da je vse ok. Srček bije in upam, da bo vse ok do konca. Do mojega prvega pregleda je še dva tedna sicer. Bila sem v bolnici dva dni na opazovanju zaradi bolečin v sp. delu trebuha. V sredo me je začelo bolet, je bolelo cel dan, pa ponoči in kar ni minilo. Me je tko skrbelo kaj je. Ko mi je zdravnica delala uz in začela govorit kje se nahaja, velikost, srček bije itd. so se mi ulile solze[sm=smiley27.gif]. Sem hotela it kar domov, mi je tako težko ležat v bolnici, res...ampak ok. Je šlo mimo.

Našim smo povedali in so tekle solzice sreče :)

Pumpkina, mi je žal, da se je tako izteklo. Ti želim, da zbereš moč za naprej, ker verjamem, da ti je usojeno imet sončka! Vse najboljše ti želim[sm=pikapoka1.gif]

ajnas6 -> RE: Junijke 2013 (3.11.2012 12:01:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012
Športanje? Žal nisem športanja nikoli vkomponirala v svoj redni ritem, tako da, jesenske vadbe, s katerimi sem začela letos - sem opustila (jogo, zumbo). V naši okolici ima nosečničko telovadbo "babca" iz ZD in odsvetuje vadbo v prvem tromesečju tudi tistim, ki so sicer redno aktivne. ??? Do pregleda sem čakala do izteka 12. tedna, sedaj ko vem, da pričakujem dve bebici... Uf, ne vem. Flowy? Ajnas6? vajine izkušnje?

Nama so do prvega pregleda še [sm=sloncek.gif] prepovedali [sm=zmeden.gif], sploh ker sem na začetku imela rjave izcedke. Tako da dokler mi ne rečejo ne mislim nič sportati. Zaenkrat samo pazim na prehrano in vsak dan grem na sprehod.

annnna -> RE: Junijke 2013 (3.11.2012 19:50:28)

pozdravljene.

že dvema [sm=nosecka.gif] sem na zs poslala, da bi se rada pridružila vaši fb strani pa ni bilo nobenega odg. [sm=zmeden.gif]
bi prosila še enkrat tu...

hvala

ajnas6 -> RE: Junijke 2013 (4.11.2012 8:24:16)

IZVIRNO SPOROČILO: annnna

pozdravljene.

že dvema [sm=nosecka.gif] sem na zs poslala, da bi se rada pridružila vaši fb strani pa ni bilo nobenega odg. [sm=zmeden.gif]
bi prosila še enkrat tu...

hvala

annnna jaz sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo in tudi ZS na FBju sem ti napisala, da me moreš najprej potrditi na FBju, šele potem te lahko dodam v skupino.

girl79 -> RE: Junijke 2013 (4.11.2012 11:10:56)

Čao so[sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif],

Se kar nekako ne pripravim da bi kaj napisala...saj berem kar redno, samo pisat se mi pa ponavadi ne da....[sm=zmeden.gif]...no bom zdajle nadoknadila[sm=smiley1.gif]

Kako se ubranit direktnega vprašanja ali si noseč? Jaz pravim da je napad najboljša obramba [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...ponavadi se izmažem tako da kao užaljeno vprašam:"Kaj hočeš rečt da sem se zredila?!?"....in potem je oseba na drugi strani v taki zadregi da kar ona ponavadi hitro spremeni temo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....no pa saj komaj že čakam da bom lahko vsem povedala, ker res včasih ni fajn skrivat da ti je slaaaaaboooo [sm=zmeden.gif]...

Jutranje slabosti - joj kaj bi dala zato, da bi bile res JUTRANJE!....tako pa so jutra običajno edini del dneva, ko mi ni slabo...potem pa skoraj cel dan, no vmes je kakšen dan ko malo poneha, ali pa mi vsaj par ur ni, ampak je redkokateri dan da mi čisto cel dan ne bi bilo nič slabo....no vsaj bruham ne, upam da tako tudi ostane...no zadnjič sem popila čaj ingver-limona, pa mi potem več kot 30 ur ni bilo nič slabo...ne vem ali je bilo naključje ali je kaj na tem, ampak bom še probala pa bomo videli, čeprav čaj sam je fuuuuuj

Zaprtost - muči tudi mene, zdaj sem si kupila chia semena, bomo videli če bo kakšen učinek, zaenkrat ga še ni bilo

Sicer pa odštevam še 2 dni do pregleda [sm=bravo.gif]...res upam da bo vse ok

Nuhalna svetlina - jaz sem se naročila pri dr. Megličevi v Domžalah, sem slišala veliko pohval...v prvi nosečnosti sem bila pri dr. Strahovi- moram rečt da ni bila ne neprijazna niti kaj fejst prijazna, v glavnem me ni nekaj prepričala, pa sodelavka je imela slabo izkušnjo z njo, se je njen nekaj pohecal v ordinaciji in ga je kar ven vrgla, tako da ni mogel biti zraven na pregledu, no saj se je potem opravičila, ampak pregled je pa vseeno zamudil..[sm=zmeden.gif]...joj komaj čakam tudi že nuhalno, do takrat je pa še doooolge 3 tedne - no saj bo, samo da bodo ok rezultati[sm=smiley1.gif]

Lepo se mejte, mislim da nas ima kar nekaj pregled naslednji teden, tako da komaj čakam poročila o srčkih [sm=smiley1.gif]

ursonok -> RE: Junijke 2013 (4.11.2012 14:46:53)

Zdravo,
vidim, da je bolj suša tu gor.

Mi smo še kar, malo se dolgočasimo, vreme je čudno, malo dež, malo oblačno, sicer pa zelo toplo, 20 stopinj!

Moja prebava se je precej izboljšala, tudi hemoroidi so se umirili, slabosti tu pa tam še pridejo, apetit je ogromen. Sploh če plavam, madonca, bi lahko pojedla vse, kar mi pride pod roke.
Edino mozoljev imam za izvoz, prav bolijo me - po spodnjem delu obraza. Taki rdeči, vneti [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].
No, pa tečna sem. Ampak to ni nič novega [sm=smiley36.gif]

Jutri imam laboratorij, čez 10 dni pa UZ.

Držite se!
[sm=zajcek.gif]

Anonimen -> RE: Junijke 2013 (4.11.2012 19:35:23)

Evo se mene:-)
Jaz ze celi ljubi dan lezim v postli in cakam in upam, da take butast prehlad izzveni.. Pijem caje, hodim na wc, lezim, wc, lezim, wc, lezim, pijem nov caj, wc, wc, wc.... :-P
Razmisljam ce kar sotor postavim v kopalnici :-)
Hvala bogu nimam vrocine in nisem zivcna se zarad tega ampak ok... Diham skos usta, ker mam nos cist zabasan, spanje ponoci je katastrofa ker se ne naspim niti malo zarad obiskov wcja in dihanja skos usta.
Apetit je upadel, verjetno zaradi prehlada, ce pa karkoli pojem pa je itak cist brez okusa.
Ah, ta prehlad!!
A katera ve, ce namakanje nog v vroco vodo kaj skodi? Vem da so savne in topli bazeni z mehurcki prepovedani, zato pa sprasujem..
Drugace pa ze odstevam dneve do prvega srecanja z mojo pikico :-) Se 3 dni :-D Moj je ze cist neucakan :-P
Evo, to je moj dan :-) Danes poln jamranja zal... Upam da bo jutri boljse ;-)

Ursa

vesper -> RE: Junijke 2013 (4.11.2012 21:39:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo se mene:-)
Jaz ze celi ljubi dan lezim v postli in cakam in upam, da take butast prehlad izzveni.. Pijem caje, hodim na wc, lezim, wc, lezim, wc, lezim, pijem nov caj, wc, wc, wc.... :-P
Razmisljam ce kar sotor postavim v kopalnici :-)
Hvala bogu nimam vrocine in nisem zivcna se zarad tega ampak ok... Diham skos usta, ker mam nos cist zabasan, spanje ponoci je katastrofa ker se ne naspim niti malo zarad obiskov wcja in dihanja skos usta.
Apetit je upadel, verjetno zaradi prehlada, ce pa karkoli pojem pa je itak cist brez okusa.
Ah, ta prehlad!!
A katera ve, ce namakanje nog v vroco vodo kaj skodi? Vem da so savne in topli bazeni z mehurcki prepovedani, zato pa sprasujem..
Drugace pa ze odstevam dneve do prvega srecanja z mojo pikico :-) Se 3 dni :-D Moj je ze cist neucakan :-P
Evo, to je moj dan :-) Danes poln jamranja zal... Upam da bo jutri boljse ;-)

Ursa

anonimna ursa, malo vas berem, ker sicer spadam k januarkam, ampak vidim da imaš iste težave kot sem jih imela jaz 2x v nosečnosti zdaj in bi ti rada malo pomagala [sm=smiley1.gif]Skratka za nos, ti jaz definitivno priporočam tonimer hypertonic. To je podobno kot fiziološka raztopina, le da vsebuje morsko sol. V bistvu je enako kot če bi vdihnila morsko vodo. Res pomaga, enih parkrat na dan, si to lepo stisneš v nos, kar fajno količino, da malo steče ven, malo pač gre po grlu [sm=smiley36.gif] in potem si lepo spihaš ven. Ti garantiram, da pomaga. Po dveh dneh ne bo več zamašenega nosa. Pa verjemi, to ti govori nekdo, ki je bil prej skoraj odvisen od kapljic za nos [sm=jezicek.gif] Poskusi, nimaš kaj zgubit. Kupiš pa v lekarni in je primerno za nosečnice. Želim ti čimprej odštopan nos in mirno spanje ponoči [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>