zeemeermin -> RE: Junijke 2013 (25.10.2012 19:28:30)
|
Hej punce! Joj, tako hitro se odvija tule na forumu, da sploh ne sledim, če pridem samo enkrat na dan pogledat! No, saj ne da je to slabo! Več nas je, bolj zabavno je [sm=bravo.gif] Tako da najprej čestitke vsem, ki ste se na novo pridružile! Ursonok, kako so se mi pocedile sline ob misli na palačinke iz kvinoje in pire! Sicer si ne predstavljam, kakšnega okusa so, sliši se pa zanimivo in predvsem zelo zdravo! Hm, zanimivo, da imate nuhalno šele kot prvi pregled. Po svoje logično, kar si napisala, če pa sigurno bolje za živčke, če lahko svojo pikico že prej vidiš... Sicer pa verjetno res ni za pretiravat z UZ, baje je nekaj povezano tudi s kasnejšim avtizmom ali hiperaktivnostjo, nisem sigurna, sem že pred časom brala o tem... Kakorkoli, jaz komaj čakam naslednji pregled (oz nuhalno), da spet vidim malega človečka [sm=smiley1.gif] Flowy, hvala za čestitke! Enako tudi tebi za tvoji pikici! Super, da imaš dobro ginekologinjo, si ne predstavljam, da bi imela eno smotano, s katero se ne moreš o ničemer pogovorit (kolegica je imela tako izkušnjo - grozno, pa še med nosečnostjo ne moreš zamenjat [sm=smiley21.gif]. Moja pikica je bila pa velika okrog 18 mm. Kar ne morem verjet, da je eno majčkeno bitje res v mojem trebuhu [sm=smiley4.gif]. Pa mimogrede, super ideja z gumico za lase! Zaenkrat še lahko oblečem kavbojke od prej (ki so mi bile sicer prej malo preširoke), ampak ne bo več dolgo... Sploh ker se mi kg kar množijo, 2kg v 2 tednih, bo treba malo pazit [sm=smiley13.gif]. Nincy, tudi tebi čestitke! Vedno več nas je že po prvem pregledu, juhu! Uživajte, pa čim manj nevšečnosti vam želim![sm=smiley31.gif]
|
|
|
|