ursonok
|
Ojla, vidim, da res samo še nosečke čvekate Mi smo zaposleni, ja, ponoči nismo najbolje spali, se je zbujala na 2-3 ure, zdaj pa tudi štrajka. Sva bili na sprehodu, v mestu, 2h, pa jo ni nič utrudilo (jasno, ko pa je lepo v ruti dremala), jaz sem pa crknjena. Najhuje je vožnja z busom domov - Aurora v ruti, poln ruzak na hrbtu, pa še na rami polna vreča zelenjave. In ni šans, da bi ti kdorkoli odstopil sedež. Prav nesramno. Ampak ok, se tolažim, da sem videti zelo mlada in polna energije Dajte no, pojdite že rodit, prav nadležne ste s tem zavlačevanjem! Saša, kje si kaj? Upam, da te ni sinko čisto izsesal Zdaj ima že skoraj 4 tedne, a ne? So kaj krči na pohodu? Pa majčica, tvoj je tudi starejši, pa si že pisala, da vas mučijo .. Pri nas je en dan bolje, drug dan slabše - a krčev kot takih načeloma ni, enkrat morda, drugače pa jo ves čas muči prebava, se zvija, joka med spanjem, se zbuja itd. Prav zato spi v svoji postelji v salonu - pa imamo vsa vrata odprta. Ker ko je spala v spalnici, midva nisva zatisnila oči, ker naju je vsak šum, jokec, glasnejše dihanje itd. zbudilo. Tako pa se zbudiš res samo, kadar joka. In ne za vsak drekec. Zajebano je, če imaš plitev sen Kako ste kaj s čiščo? Meni je izginila, za dan-dva, pa potem spet majhen izcedek (rdeč), pa potem pol dneva nič, pa ponoči malo, pa spet nič ... Skratka, dnevi so ji očitno šteti, a kdaj bo res dokončno šla, je pa vprašanje ... Danes smo vpisali tavelika dva na plavanje, dva tedna, julija. Bo kar zabavno. Ob isti uri, taveliki so že sami, Abelček pa rabi spremstvo - se bova z mojim malo izmenjavala. V bistvu kar sramota, da tavelika (4,5let) še ne zna plavat! No, upam, da bo letošnja sezona plodna glede tega ... Danes pridejo kolegi z otročki, se gremo skupaj namakat ... Pri nas je namreč prava andaluzijska pripeka, 35 stopinj, na soncu vsekakor čez 40. Ampak suho, čisto ok, le ob tej uri ne smeš na cesto, ker te scvre Lepo se imejte, čim prej poročajte o ekspresnih porodih!
|