ursonok -> RE: Junijke 2013 (7.5.2013 20:36:07)
|
Pozdravljene! [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Totalno obupen dan. Moje nočno spanje je šlo k vragu. Nisem spala niti ... ne vem, 4 ali 5 ur. Enostavno nisem mogla spat. V posteljo sem šla ob polnoči, nazadnje sem pogledala na uro ob treh, potem pa vem, da sem še zelo zelo dolgo ležala, se premetavala ... Zjutraj sem bila koma, že cel dan jokcam in sem popolnoma zamorjena. Poleg tega je bila tavelika doma - ne bom pisala, zakaj, ker niti sama ne morem verjeti v te absurde. (Ima alergijo na sonce in rdeč obraz - smo bili za vikend na plaži - in so vsi paranoični klicali iz vrcta. Smo jo vzeli danes domov, čeprav ne vem, zakaj. [sm=smiley29.gif] Saj ni kužna, madona. Ne štekam te panike. No, jim bomo jutri nesli tja kremo s faktorjem 30 in jim razložili, da je naš otrok pač bolj občutljive sorte.) Poleg tega so mi spet težili z birokracijo - za porodniško za Abela!!! Po enem letu so ugotovili, kdo je za kaj pristojen. In moramo spet čakati na nove obrazce, že stote pomoje. No, tistih 190 eur na leto bomo morda dobili .... leta 2015, če bo šlo s tako hitrostjo. Sem že skoraj obupala (no, saj to je verjetno njihov cilj, a ne). Zdaj pa malo h komenatrjem ... Niinii držimo pesti, da bo porod hiter in lahek! Si že v 37. tednu, tako da bo malček ok! Kaj pa zdravniki pravijo? Bo velik/majhen? Ne zganjajo panike, ker ni "uradno" donošen? Poročaj, kako napredujete, mi pa mislimo na vaju! [sm=smiley1.gif] Sover, jaz sicer ne jem sladkarij in čokolade itd., ampak na tak dan, kot je danes, bi od vsega hudega maznila tudi tvojo specialiteto! Izgledajo namreč odlično! [sm=bravo.gif] Lethe baje je pri homeopatiji najbolj nezaželjena meta (mentol). Alkohol nima vpliva, glede čaja in kave so si pa mnenja različna. Načeloma pravijo, da močni okusijo "motijo" delovanje in da naj bi bilo vmes (med čajem in homeopatijo) vsaj 30 minut premora. Prvič slišim o "nasprotovanju" homeopatije in kemije (pravih zdravil). Tako je baje pri akupunkturi - naj ne bi jemal kemije, če hočeš, da deluje. Ker kemija spremeni energetske tokove (blokira itd.). Očitno je tudi pri homeo nekaj podobnega [sm=zmeden.gif] Popek ma kaj jaz vem. Mi smo pri Abelu kupili tisto napravico (flaška, že narejena mešanica) in smo uporbaili morda ene trikrat. Tokrat bomo verjetno kupili samo fiziološko, drugega jajca pa ne. Ti pripravkiči posebej za dojenčke so kr neki. Samo dražje se prodaja. Potem pa itak ostane in vržeš stran. Brezveze. (Sem čisto na anti, a ne [sm=smiley36.gif]) Saša super za Laro! Abel še ne hodi - saj ne vem, kaj je/bo huje. Zdaj me moti to, da vsak dan pride s strganimi koleni domov (na hlačah). Ker so v vrtcu zunaj in valda leta po kolenih okoli. Telovadba ma meni ful manjka, plavam že dolgo ne, 10 dni ziher, če ne več [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Se moram spravit, a je vedno nekaj. Sicer se kao sprehajam, ampak to ni to. [sm=smiley13.gif] Je pa res, da sem že kar utrujena in predvsem težka. Mislim - otroček je že težak. Morda bom šla na orbija, ampak ne vem, sem čisto neprespana ... Natalija vis te imeli pa res pestro - a ni muka, ko so otroci bolni? Mi sicer nismo bili pri pediatru že celo večnost, če že, imamo tu in tam kak prehlad, drugega ne. A vseeno: jaz bi, da bi bili vsi večno zdravi [sm=smiley1.gif] Presredek se mi ga ne da masirat. Moj pomoje ne bi bil preveč zainteresiran (ne zaradi "mesta", ampak zato, ker se mu na splošno zvečer nič ne da [sm=jezicek.gif] Komaj ga prisilim, da mi zmasira noge in namaže trebuh. [sm=smiley1.gif]) Plahtica sem vprašala pri dveh zeliščarjih. Bom probala še pri enem, ki je dobro založen, sicer bom pa res prosila nekoga od vas, da mi pošlje en žakeljček (a se to sme pošiljati po pošti? Da ne bodo mislili, da je kak hašiš, hehe). ne morem verjet, da sem že v 38. tednu (37+3), pa sem čisto "zanemarjena", nisem še niti začela s homeopatijo, še vedno žulim koprivo, dogaja se nič, torba še ni pripravljena, jaz pa - psihično - še manj. [sm=smiley13.gif] Nič, otroka sta zaspala, jaz grem delat, sem bila danes zelo kontraproduktivna. se pa bojim noči in nespečnosti [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Obup! Pazite nase!
|
|
|
|