Anonimen -> RE: po porodu (7.10.2005 23:32:17)
|
Tea, tudi meni je bilo noro hudo, ko me je zadela zelo podobna situacija, predvsem glede internetnih naslovov in raznih filmčkov, ki so se kar na lepem zanšli na najinem računalniku. Hudo mi je bilo pa še najbolj zato ker je bilo to vse naskrivaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Takrat sva se pošteno pogovorila, povedal mi ni nič, branil se ni nič, sej se ni mel za kaj, mene pa vseeno boli in ko to vidim mi rata slabo in srce požene kri po žilah čisto preveč. Zdi se mi, vsaj takrat še posebej, ko je bilo to dva meseca po porodu, da mi je bila uničena moja iluzija, tako hitro me je postavilo na trda tla iz mojih oblačkov. Ne vem ali moški kjub vsemu udejstvovanju pri porodu (takarat je bil tako iskreno srečen, da je jokal) in vsej čutnosti ki jo premorejo vseeno nikoli tega ne morejo doživljat tako magično in odmaknjeno kot me-pardon kot sem jaz. Jaz se sprašujem ali je to samo moj moški ali pa obstajajo tudi drugačni. ... No ja bilo je eno prvih in zame tako ali drugače grdih razočaranj.... Mah o tem bi imela še toliko misli za napisat...bi bilo preveč, mogoče kdaj kasnej. mlada mamica
|
|
|
|