Sedežna (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

shakira -> Sedežna (27.9.2012 9:43:49)

Naša sedežna je čisto uničena. zanima me kje bi jo lahko preoblekli, da je cenovno ugodno.
Izkušnje?

malaMravljica -> RE: Sedežna (27.9.2012 14:52:52)

Pozanimaj se za kaksno privat firmo, ki se ukvarja z izdelovanje naslonjacev, kaucev, .. stvari pac, ki jih je potrebno oblazinit. Gres tja in poves kaj rabis in vprasas koliko bi te prslo. Naceloma imajo nekoga, ki jim to dela in naceloma bi ti skoraj morali narediti uslugo.
ALi pa vprasaj kaksnega krojaca, mogoce pocne tudi kaj takega, vsaj vem, da nekateri pocnejo tudi to.

end1 -> RE: Sedežna (27.9.2012 17:14:15)

Finančno se ne splača prenavljat sedežne, zamenjati morajo vse ostane samo leseni delo al iverka in nogice.

Pri prenovi jo morajo najprej razparat, pa vzet polnila ven, ker ratajo slaba, mogoče še kaka vzmet slaba in pol krojit po meri, vse znaova napolnit. Kot jaz vem je pol prenova mogoče 100 evrov ceneje kot nova sedežna.

shakira -> RE: Sedežna (27.9.2012 17:24:57)

Sedežna je stara malo manj kot 5 let, lušči se pa tam, ko največ ležimo. Je narejena po meri, ker drugače ne more biti.
Kaj pa vem, če se bolj splača novo[sm=zmeden.gif]

gsatalema -> RE: Sedežna (27.9.2012 17:47:18)

Ja sem tudi pred časom iskala to informacijo, pa je bila kar težka. Našla sem eno firmo na Ptuju, ki to dela za dokaj ugodno ceno, vsi ostali ponudniki - ali niso hoteli povedat okvirne cene kvadrata za preoblačenje, ali pa je bilo tako drago, da je bilo dosti ceneje kupit novo. Niti tega podatka niso povedali (vsaj okvirno), koliko je dela z enim trosedom [sm=smiley29.gif]. Pri nas namreč imamo muce, in je naša sedežna čisto ok, bi pa jo dali preoblečt iz blaga v kakšno umetno usnje zaradi čiščenja dlak, pa še zdaj nismo naredili nič, ker nismo našli nič pametnega [sm=smiley24.gif], ali vsaj ugodnejšega od nove...

shakira -> RE: Sedežna (27.9.2012 18:02:33)

Če boš zvedela kaj , mi sporoči [sm=smiley1.gif].

Gwendolen -> RE: Sedežna (27.9.2012 18:03:31)

S "preoblačenjem" sedežnih se ukvarjajo tapetniki. Si poskusila poguglat tapetništva v tvoji bližini? Kaj pa tam, kjer so vam jo naredili po meri?

shakira -> RE: Sedežna (27.9.2012 18:19:53)

Bom pogledala malo. Hm ne vem[sm=smiley36.gif], moj mi je naročil, da naj se malo pozanimam[sm=smiley1.gif]

malaMravljica -> RE: Sedežna (27.9.2012 20:01:56)

Ma meni se pa zdi, da ce najdes nekoga, da ti to naredi, da se ti splaca jo dat samo na novo preoblect. Malo vem kako se to dela in midva sva dala par zadevic na novo preoblect v usnje, pa ni blo tako hudo. Ok, ni bila ravno sedezna ampak vseeno. Pa se polnilo so nama menjali, da se lepse sedi sedaj.
Je pa nam naredil nekdo, ki "oblaci" naslonjace eni privat firmi. In ce gres v eno tako firmo ti bodo skor zihr pomagal s kontaktom, ker s tem zrihtajo dodatn biznis tistemu, ki njim to dela in tako imajo pri seni plus tocke ori kaksni uslugi. Tako ponavadi tecejo posli v malih firmah, ce gres pa v en koncern pa itak da v trgovini niti vedli ne bodo kaj in kako. Ta ki je nam preoblacil vem da je nasemu sosedu zrihtal nove preobleke za sedeze v avtu.
Nisem dosti pomagaka, sam usmerim v pravo smer, vprasat pa itak ni greh.

Ti dam se en nasvet za sedezno. Ce jo boste preoblacil lahko naredis na zadrgo, jaz naso vsako leto operem v stroju.

gsatalema -> RE: Sedežna (27.9.2012 21:13:29)

Saj sem iskala pri tapetnikih, ampak jih je tako malo, pri nas v okolici samo dva. Potem sem klicala malo širše, tisti so bili zasoljeni kot [sm=hudicek1.gif], pa prevoz tja in nazaj ni več tako poceni...
Kakšnega, ki bi pa na črno delal, pa še nisem našla[sm=smiley36.gif].

Stran: [1]