Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varnostni pas v avtu in nosečnost 26.9.2012 17:23:10
|
|
|
|
Mamaja
|
Odkar mi je varnostni pas ob prometni nesreči na avtocesti pred leti rešil življenje oz. me vsaj obvaroval hujših poškodb, mi tudi na kraj pameti ne pade, da se ne bi pripela, ne glede na nosečnost ... Pač med nosečnostjo moraš samo pazit, da se pripneš prav...
|
|
|
|
RE: Varnostni pas v avtu in nosečnost 26.9.2012 17:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Normalno, da se tudi v nosečnosti pripnem ... pa pas čez trebuh v nosečem ali nenosečem položaju ni na pravi poziciji, ampak mora v obeh primerih potekati pod trebuhom čim bolj čez medenico.
|
|
|
|
RE: Varnostni pas v avtu in nosečnost 27.9.2012 11:20:37
|
|
|
|
nokiamb
|
Pozdrav, Jaz pa sem si kupila tako majhno sponko (ne vem več kje), ki je nameščena samo kak centimeter vstan od tega zapirala na pasu od avta. Torej sem bila vedno pripeta, samo pas me ni zategoval čez spodnji del trebuha ampak je bil čisto malo sproščen. Seveda ne vem kaj bi bilo v primeru nsereče, verjetno bi trebuh kjub temu malo bolj stisnilo..... Ampak vsakodnevna vožnja v avtu je bila bolj udobna. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?