delo v tovarni (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

jabi babi -> delo v tovarni (26.9.2012 8:23:28)

pozdravljeni ali se kdo tule gor najde ki dela v techno plastu na blejski dobravi?že zelo dolgo iščem sluzbo sedaj se mi je ponudila ravno tu!kako ste zadovoljni vi ali če slučajno koga poznate ki dela tam?ni ravno iz moje branže a če druzga ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?vem samo to da je delo na normo in sedaj sem čist v dvomih!!!!!

SMT3 -> RE: delo v tovarni (26.9.2012 8:33:04)

Jaz pa sploh ne vem kako je še drugače delat kot na normo[sm=smiley36.gif]
Pa sej ti bo šlo [sm=smiley31.gif]

jabi babi -> RE: delo v tovarni (26.9.2012 8:37:01)

SMT3 a ti tudi delaš na normo?dej mi mal opiš kako to zgleda?a je dolgočasn del ane,cel šiht enoinisto delat!!!!!drgač bi ful šla ker je kr dobr dnar!!!!

SMT3 -> RE: delo v tovarni (26.9.2012 9:14:13)

Ja ne vem kaj točno boš ti delala.Dajva več na zs.napiši kaj se dela.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2012 13:50:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

čaki -> RE: delo v tovarni (26.9.2012 19:52:19)

imam 23 let delovne dobe v proizvodnji na normo in ne bi zamenjala za trgovko nekje v tušu...

Colt -> RE: delo v tovarni (26.9.2012 20:00:33)

Tale plastična zadeva mal diši po CNC programiranju kolkor jaz poznam to podjetje. To pomeni da če si se pripravljena učiti in imaš po možnosti kaj izkušenj iz CNC foha, potem se klasičnega pojma ''proizvodnje za trakom'' lahko verjetno losaš. Znanje programiranja s CNC orodji so vedno bolj in bolj iskane zadeve. Serije se umikajo, projekti so vedno bolj in bolj specifični in počasi bo pojem ''trak'' postal bolj izjema kot pravilo.

Aninchy -> RE: delo v tovarni (28.9.2012 13:52:20)

Moja mami je delala 15 let v tovarni (trak, norma), potem je šla v trgovino, pa potem imela eno svojo malo trgovino, zdaj je pa pristala spet za trakom - pravi, da ji je tako tudi najbolje in ji čisto nič ne manjka.

Jaz osebno pa sem njena hči, pa sem v tovarni zdržala 4 dni počitniškega dela KOMAJ! Rajši delam v gostinstvu, kjer se dela vikende in praznike za nič boljšo plačo, kot da bi 8 ur sedela/stala na istem mestu in delala ene in iste gibe.

Ljudje smo si različni, eni bi to, eni bi ono, ampak v tehle časih, ki so se zdej pojavli, kaj veliko ne moramo več zbirat... Tako da če ni druga, bi jaz vsaj to sprejela - sej če se najde kaj boljšega, še vedno lahko gremo druam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

misa4 -> RE: delo v tovarni (28.9.2012 19:19:55)

Jaz, sen po desetih letih dela za sankom pristala za trakom na normo, prvi mesec mi je bilo grozno, res grozno, pol sem se navadila, vsak dan nekaj novega, s puncami smo se se super ujele, kot druga druzina, vodje eni super, drugi manj, zdaj mi potece pogodba in mi je ne bodo podaljsal, sicer me bodo nazaj klical, samo ne grem...bom sama svoj sef, ne ljubi se mi 3x na leto hodit na zavod...navadis se, druge ni, men je bilo super, razen taglavnih ki me se videli niso

Stran: [1]