vtičnice sevanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Hope2 -> vtičnice sevanje (25.9.2012 13:16:41)

Zna ko povedat kolk so kaj vtičnine (ne)nevarne glede sevanja? Imam problem, ker je na eni steni kar 5 vtičnic (navadne, telefon, TV, internet) in ker je neka butasta razporeditev sobe, edino na to steno lahko dam otroško posteljo, kar pomeni, da bi naj imel glavo ravno tam zraven (bi bile na eni strani postelje )Ne bo pa nič vštekano v te vtičnice, bodo vedno prazne.

Bi dali otrokovo glavo na ta del ali ne?




Katrin -> RE: vtičnice sevanje (25.9.2012 14:06:14)

Ne, ne bi dala.

lp,katrin




Tutan -> RE: vtičnice sevanje (26.9.2012 8:16:00)

Če nimate možnosti druge postavitve, bi jaz vse vtičnice odklopila - pokličeš električarja, pa ti na razdelilcu tistih 5 odklopi.
Pa bi jih ven vzela, pa zakitala luknje, žice brez toka lahko pa ostanejo v steni.
Ziher je ziher.

Drugače pa - po logiki - dokler tokokrog ni sklenjen, tok ne teče, posledično ni sevanja oziroma je sevanje zanemarljivo.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2012 9:08:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




kalbo -> RE: vtičnice sevanje (26.9.2012 9:34:26)

Dejte že enkrat mir s tem sevanjem. Če na vtičnici ni porabnika, in to močnega, potem sevanja ni oziroma je zanemarljivo, pa tud ob močnem porabniku ni kakega posebnega sevanja. Če pa že kompliciraš, pa odklopi varovalko, pol pa tud tistega skoraj neizmerljivega sevanja ne more bit. Lohk so pa podzemski tokovi, pa zemlja tud seva, pa sonce tud seva buhaha. V glavnem ne kompliciraj.




petarda -> RE: vtičnice sevanje (26.9.2012 20:02:20)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Dejte že enkrat mir s tem sevanjem. Lohk so pa podzemski tokovi, pa zemlja tud seva, pa sonce tud seva buhaha.


Kalbo, kaj ko bi ti spet mal mami na obisk povabil? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]




kalbo -> RE: vtičnice sevanje (30.9.2012 21:38:29)

A je tablet spustu?




Stran: [1]