Razvajanje v dvoje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

hmm... -> Razvajanje v dvoje (25.9.2012 1:12:29)

Lep pozdrav.

S partnerjem imava naslednji teden obletnico poroke in bi mu rada pripravila presenečenje (razvajanje v dvoje).
Ker pa s tem nimam izkušenj, me zanima ali katera pozna kak dober wellnes center oz. karkoli, ki ponuja takšno razvajanje, v Mariboru ali okolici?
Ne bi rada razpravila nekaj denarja, z upanjem da se bova imela lepo, pa nama ne bo všeč.

V paketu sem si zamišljala kakšen bazenček, svečke, sadje, postelja?[sm=smiley36.gif]

Hvala za odgovore, bom zelo hvaležna!

majčica1508 -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 8:15:43)

Zakaj pa mu presenečenje ne pripraviš doma,pa še zapravila neboš veliko....

petea -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 8:54:16)

hmm,

hotel Primus Ptuj,
morda kaj takega: poglej najina ljubezen

Anonimen -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 9:12:51)

Evo, mi smo mami in atija lani za njuno obletnico poslali na tole: http://www.termemb.si/si/hoteli/hotel-bellevue/ponudba/romanticni-dan-na-pohorju ... bila sta totalno navdušena nad osebjem, hotelom, hrano, ... res nista mogla prehvalit [sm=smiley1.gif]

Nika v službi -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 9:55:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Evo, mi smo mami in atija lani za njuno obletnico poslali na tole: http://www.termemb.si/si/hoteli/hotel-bellevue/ponudba/romanticni-dan-na-pohorju ... bila sta totalno navdušena nad osebjem, hotelom, hrano, ... res nista mogla prehvalit [sm=smiley1.gif]

Evo, na neki drugi temi (ali pa je bila ista, pa zgolj na drugem forumu?) sem ravno to predlagala. H. Bellevue res rula!

gsatalema -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 10:05:48)

Poglej še motel Lešnik v Brezju, imaju tudi bazenček v sobi, šampanjec, svečke,....

AKP -> RE: Razvajanje v dvoje (25.9.2012 13:18:08)

Oaza miru v Brezju. Tam lahko zakupiš za dve uri savno. Imaš dve savni, wirpool, ležalnike, počivalnik. Sem dobila predlani za rojstni dan romantično kopel, lani sva pa si decemba privoščila še savno pa mi je bila savna boljša.

Stran: [1]