TomTaylor -> RE: renault clio (22.9.2012 20:50:10)
|
Jz sem imela letnik 1998 tale model: http://www.netcarshow.com/renault/1998-clio/800x600/wallpaper_01.htm FUL sem bila zadovoljna. Plusi: - okreten in dobro potegne (1,4), kar je pri speljevanju/in/ali prehitevanju kar pomemben podatek - ne pokuri veliko - čez leto 4,5 -5,5 l/100km, pozimi pa povprečno 6-7l/100 km (to govorim za 1,4) - renaultovi servisi sicer slovijo po višji ceni, ampak za cliota ne boš bankrotirala - rezervne dele je možno dobiti identične renaultovim, vendar 50% ceneje (neka italijanska firma proizvaja) - 14 col gume (menjava "čevljev" je cenejša) Minusi: - 2x sem zamenjala senzor za vžig (pa ni bil sicer drag strošek, le v službo me je moral nekdo peljat [sm=smiley36.gif]) - nisem imela klime (nekateri modeli l. 1998 klimo celo imajo!) - imela sem 3 vratnega (pa je 5 vratni bolj praktičen) Jz sem bila s svojim ful zadovoljna, pa ga niti ne bi menjala kljub temu da ni imel klime in 5-ih vrat, vendar sem bila prisiljena v menjavo, ker mi je iz neznanega razloga ob večjem dežju začel nekje puščati noter vodo. Kadar je bil velik naliv, sem imela zadnjo klop v poplavi [sm=zmeden.gif]. Bojda bi bilo treba samo premazat vse gumice na vratih, oz. jih zamenjat, pa bi bilo okej...Ampak nam je pod nos prišla dobra ponudba za Modusa, po res dobri ceni, pa sem zamenjala. Ampak po cliotu se mi pa še zmerej kolca. Lušten avto.
|
|
|
|