kino in 5 letnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Pupa1 -> kino in 5 letnik (22.9.2012 14:35:59)

Vaše mnenje? Ste že peljale pri tej starosti otroka v kino? Zdrži petletnik v kinu dobro uro, kar traja risani film, recimo Ledena doba? Ni preglasno (se spomnim, da je ena mamica pisala, da je absolutno preglasno za tako male, da jih prav moti)? Do sedaj smo bili le na lutkovin predstavah, ker se mi po eni strani zdi še prezgodaj za kino, po drugi strani pa ne vem... Kaj pravite? VAše izkušnje?

pelin -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 14:51:07)

Mi smo začeli zahajat v kino na ogled risank ala Ledena doba in podobne, že prej...naša dva sta z velikim zanimanjem gledala v veliko platno in zdržala vse do konca...res je da je bilo potrebno vmes oba peljat lulat, to pa je bilo tudi vse...je pa seveda vse odvisno od otroka...jaz bi na tvojem mestu poskusila in če ne bo zdržal, ga pač pelješ ven...

Zora* -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 15:24:15)

Sva ju peljala že prej. Brez problema zdržita. Je pa res, da je v Koloseju preglasno in da tudi predfilmi niso vedno ustrezni, tako da predfilme preskočimo. Smo pa bili v kinu Dvor in tam ni tako glasno, imajo pa dober program za otroke (Kinobalon). Se splača spremljat in it, ko predvajajo film za pravo starost.

MTFP -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 20:43:48)

Nas je sel letos pri treh letih prvic gledati ledeno dobo, in je zdrzal do konca. No proti koncu je zacel malo vstajati, ampak smo sli dopoldne tako da ni bilo guzve in ni bil motec, z nama je bila tudi petletnica, ki se je pa sicer malo prej navelicala, ampak je vseeno zdrzala do konca.
Pomoje odvisno od otroka. Nas bi gledal risanke od jutra do vecera, ce bi mu dovolila...

Najaa -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 20:54:06)

Naša tavečja je šla prvič že pred 5.letom in je gledala do konca. Tamal je pa zdej stara 3,5 let in je še ne bi peljala, ker že doma risank ne gleda zelo dolgo časa.

enea -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 21:14:32)

mi smo lani našo takrat 4 letnico peljali v Tušplanet Koper na ogled Smrkcov v 3D obliki, očala je imela gor 5 minut, ma film je zdržala do konca, brez problema,.. potem smo v januarju ponovili in šli na Obutega mačka in je tudi bilo isto,.. očala 5 min, ostalo BP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 21:29:03)

Mi smo našo pri dobrih 3h letih prvič peljali v kino na Medvedka Puja ... sicer je bila risanka dolga le 45 minut, ampak je brez problema zdržala. Je pa res od otroka odvisno.

Najaa -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 21:34:15)

Aja še to sem hotla prej napisat, da ravno dva dni nazaj sva bili s tavečjo spet v kinu in sploh nisem vedla, da film (risani - Pogum) traja 1 uro in 40 minut. Sem si misla če bo hotla ven, bova pa pač šli. Ampak je bilo zelo napeto, tak luštkan filmček, res za otroke tam 5+ naprej.

blaža -> RE: kino in 5 letnik (22.9.2012 21:52:31)

Naš ta mlajši je mel štiri leta. Gledal brez problema celo risanko ( obuti maček 3D). edino že nazačetku je rekel, da ne more, dihat, ker mu očala pritiskajo na nosek in mu ga mašijo [sm=smiley36.gif], tako, da sem mu celo risanko z enim rstom očala gor držala [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

smejčica -> RE: kino in 5 letnik (23.9.2012 9:30:32)

Mi smo tudi šli gledat Lote in skrivnost mesečnega kamna zdaj kaka dva tedna nazaj.
Hčerka bo stara 5 let, sin pa bo 3. Pa sta oba zdržala do konca in gledala z zanimanjem. :)
Me že sprašujeta, kdaj spet gremo. :))))))

Idite, če pa ne bo zdržala, pa lahko greta ven.

Inigo -> RE: kino in 5 letnik (24.9.2012 8:49:58)

mi smo šli prvič v kino pri 2,5 in je zdržal dobre pol ure. je pa res, da sva gledala Avtomobile 2, ki so malo tako... brezvezni - vsaj meni [sm=smiley36.gif] naslednjič smo šli par mescev kasneje in je že zdržal celo uro.

Medvedka Pu je pogledal celega, Artur Božiček tudi, včeraj smo gledali Madagaskar 3 (zdaj je star 4 leta) in je gledal čisto celega.

Pomoje je dost odvisno kolko mu bo risanka všeč.

sazi -> RE: kino in 5 letnik (24.9.2012 9:43:29)

Mislim, da je to zelo odvisno od otroka in od tega, kako risanka pritegne otroka.
Naša mala je šla pri dveh letih gledat Smrkce in je gledala cele. Pri treh Obutega maška - spet celegea brez problema. Pri treh in pol pa Madagaskar 3 no, problem), pri Ledeni dobi 4, pa čeprav obožuje Ledeno dobo, jo je pa malo matralo, ker je dejstvo, da je bila "tematika" za tako malo malo huda.
Vedno je brez problemov zdržala celo predstavo (razen pri Ledeni dobi je pol filma presedela pri meni v naročju) in nikoli ni šla vmes lualt (smo šli pa vedno tik pred).

Kar se pa zvoka tiče - je kar glasno, samo otroci to različno prenašajo. Sina, pri taki starosti zagotovo še ne bi mogla peljat v kino, od 5. leta dalje pa gre brez težav.

Paštetka -> RE: kino in 5 letnik (24.9.2012 9:46:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1

Vaše mnenje? Ste že peljale pri tej starosti otroka v kino? Zdrži petletnik v kinu dobro uro, kar traja risani film, recimo Ledena doba? Ni preglasno (se spomnim, da je ena mamica pisala, da je absolutno preglasno za tako male, da jih prav moti)? Do sedaj smo bili le na lutkovin predstavah, ker se mi po eni strani zdi še prezgodaj za kino, po drugi strani pa ne vem... Kaj pravite? VAše izkušnje?

JA.
NE [sm=zmeden.gif]
Da kompliciraš. Pa brez zamere. Kupi karto, pa ga pelji v kino. Boš videla kako se bo obnašal. Kaj naj ti rečem

Pupa1 -> RE: kino in 5 letnik (24.9.2012 10:45:15)

Ja, saj zdaj vidim po odgovorih, očitno sem za cajtom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...
Sem res mislila, da ne hodijo tok stari otroci že v kino, zato sem vprašala...Bolj iz firbca...A je sploh kje kakšen 5letnik, ki še ni bil v kinu, bi bilo bolj primerno vprašanje.. haha..

dreamhorse -> RE: kino in 5 letnik (1.10.2012 13:51:24)

Naša je bila pri 3 cca... je pa fanatik na risanke in ji ni težko sedet pri risanki...

Tippi -> RE: kino in 5 letnik (1.10.2012 14:59:56)

Čist eno preprosto vprašanje, mogoče komu butasto, ampak res nisem na tekočem.

A Kino Mojca v šiški še dela?[sm=smiley36.gif] oziroma če ne, kdaj so nazadnje tam vrteli film?

Najaa -> RE: kino in 5 letnik (1.10.2012 16:52:17)

Tippi ne, kino Mojca že davno več ne dela. Po moje enih 15 let ziher ne če ne še več.

Tippi -> RE: kino in 5 letnik (1.10.2012 16:56:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tippi ne, kino Mojca že davno več ne dela. Po moje enih 15 let ziher ne če ne še več.

o jebe...meti [sm=smiley36.gif] sem zgleda sto let za leseno žlico [sm=jezicek.gif]

Julija08 -> RE: kino in 5 letnik (1.10.2012 18:03:13)

Tudi jaz sem ga peljala prvič v kino ko je bil star dobre 3 leta....je zdržal brez problema, sicer je bila ena krajša risanka, se ne spomnim točno.

Drugače pa NIKOLI več ne grem gledat 3D variante, ker mu gredo očala ful na živce in jih skoz dol daje....v glavnem groza ;)))

dreamhorse -> RE: kino in 5 letnik (5.10.2012 10:18:26)

3D še tudi mi nismo probali... pa bomo še nekaj časa počakali...

Stran: [1]