Pregled urina - Leonišče (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

MIAAA30 -> Pregled urina - Leonišče (21.9.2012 17:53:56)

Pozdravljene. Noseča sem 17 tednov in imam kmalu ponovno spet pregled.

Pred pregledom moram oddati še urin na polikliniki.Ko sem prvič oddajala urin sem dobila poleg tistega sprintanega lista kjer piše, da moram na polikliniko in neka številka še "napotnico" oz. tisti listek, kjer piše kaj se pregleduje.

Sedaj sem pa dobila le tisti sprintan listek z neko številko gor in da je to dovolj, ko grem oddati urin. Je to res dovolj ali bi rabila spet "napotnico" oz. tisti listek, kjer piše kaj se pregleduje. Pravijo, da imajo vse pod to številko. Je to res?

Zelo bi bila vesela vašega odgovora. Hvala.
mia

matkica -> RE: Pregled urina - Leonišče (21.9.2012 18:02:04)

Pred dvema letoma je bilo res tako.Če je pa sedaj drugače pa ne vem.

Pigy -> RE: Pregled urina - Leonišče (22.9.2012 5:39:20)

Ne rabiš ničesar, je res vse v računalniku

MIAAA30 -> RE: Pregled urina - Leonišče (22.9.2012 16:54:00)

Hvala punce za odgovor.

MIAAA30 -> RE: Pregled urina - Leonišče (21.10.2012 10:27:02)

Zdravo.

Še eno vprašanje: vsaj koliko časa pred pregledom je potrebno oddati kri in urin na Polikliniki, da ima ginekolog isti dan v leonišču rezultate. Nisem iz lj in bi isti dan kot imam pregled oddala to.

Zelo bom vesela vaših odgoovrov.

lp
mia

Anonimen -> RE: Pregled urina - Leonišče (21.10.2012 16:00:19)

Splošno (ne za Leonišče): ko grem jaz dat kri in vodo med 7 in 9 zjutraj, so izvidi po 12h že pri moji zdravnici.

Maxy -> RE: Pregled urina - Leonišče (9.11.2012 8:40:48)

Ja, 3 ure pred pregledom moraš oddati urin. Včeraj mi je to potrdila sestra v Leonišču! Boljše je, če kak dan prej.

ČebelicaMaja -> RE: Pregled urina - Leonišče (13.11.2012 9:21:52)

Meni je sestra rekla, da za urin ne rabim hodit na Polikliniko nič prej kot vsaj eno uro pred pregledom, ker imajo v 1h izvide v računalniku.

Stran: [1]