Dieta - 32. dan! (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 21:32:15)

Evo, pa sem spet tukaj z novim dnem na naši poti, še samo 58 dni do konca!

Torej, pred nami je dan OGLJIKOVIH HIDRATOV. Knjiga nam ponuja naslednje recepte:

Z: 2 pomaranči ali 2 jabolki ali .....

K: Vodni vlivanci z obročki prepražene čebule ali nasekljanim pehtranom

V: 1 kos torte ali 3 kosi peciva (npr. medvedje šape-imam recept) in 1 rebro jedilne čokolade

Namočite fige za jutrišnji zajtrk (za vitaminski dan).

Držite se, punce!

Jaz bom jedla testenine z gobami in zelenjavo. Za večerjo pa moje najljubše - tortico. Še ne vem, kakšno, nekaj se bo že našlo.

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 21:50:46)

kakšne pa so medvedje šape???

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 21:54:11)

Jaz bom jedla pizzo s ketchupom. Sadni dan je pa pri meni sadno-zelenjavni dan in si bom v pečici najbrž spekla malancane, paprike in še kakšno zelenjavo.

total -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 21:57:09)

Bravo Blacky,si pa kar pridna glede diete,jaz sem bla tud že na njej,sam ne dolgo,rezultati vidni,ampak se bom še spravla,ker mora iti dol še čist mal.

Mariposa -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 22:25:11)

Nimam pojma kaj bom jutri jedla, ker me ne bo nič doma. Po moje kar sadje, potem pa vrečko grisinov in to je to

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 22:30:51)

Mariposa, pusti sadje za petek. Jutri pa grisinije, potem pa kekse, pa rebro čokolade, to tudi lahko nabaviš po poti.

Total, ti nimaš več kam hujšati. Čisto OK si že zdaj, srečnica! Upam, da bom kdaj prilezla vsaj blzu tebe.

Recept za MEDVEDJE ŠAPE:

20 dag margarine
20 dag sladkorja
1 zavitek vanili sladkorja
1 jajce
30 dag moke
5 dag mletih orehov ali lešnikov ali ...

Sladkor, vanili sladkor, margarino in celo jajce gladko umešajte in dodajte orehe ter moko. Testo naj ne bo lepljivo in ne preveč trdo. Z maso napolnite modelčke, ki ste jih prej namazali z margarino. Iz mase dobite okoli 30 šap. Pecite pri 200 stopinjah 15-20 minut, dokler robovi ne porjavijo. Malo ohlajene stresite iz modelov. V pokriti posodi ostane pecivo okusno tudi do mesec dni. Zdaj pa najslabši del: POJEJTE SAMO TRI!!

Če jih bo katera delala, nas lahko kar vse povabi, če jih lahko pojemo tako malo, jih bo 30 dovolj za vse.

bobek05 -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 22:32:42)

Kaj so pa vodni vlivanci???

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (7.9.2005 22:34:24)

Ja, to pa piše, da lahko kupiš vlivance v vrečki in jih pripraviš 12 dag ali pa jih narediš sama iz moke, vode in soli. To maso vlivaš skozi sito v osoljeno vrelo vodo, ki si ji dodala malo olja. Potem pa jih, ko so kuhani, odcediš in popestriš s čebulo.

Mariposa -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 5:36:44)

Ne, odločila sem se,da se odpovem sladkarijam, edino če bo kriza. KEr potem če pojem nekaj sladkega, imam potrebo po sladkem še naslednji dan in dan potem,...potem pa pride do kršitev. Če pa ne jem pa ne ne pride do grehov Če bo pa velika kriza, bom naslednji teden pojedla kaj ne preveč sladkega

biba77 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 7:07:19)

Jaz sem pa vceraj imaly OH dan:
Za zajtrk in malico sem jedla hruske, za kosilo (16.00) nesladkane slivove knedle in za vecerjo (18.15) tiramisu, 3 mini princeske (ne lazem - za oreh velike) in rebro temne cokolade.
Mislim, da sem prehitro vecerjala, ker mi je hotlo bit kar malo slabo...
Al pa je to OH-sok, ki ga je telo dozivelo. No, zvecer sem pojedla se 5 kislih kumaric, ko sem dragemu sendvice skupaj sestavljala.
Danes pa grozdje in nektarine in smokve in melona.

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 7:24:41)

O, Splišni, lušna slikica.

Jaz bom danes sojine + navadne špagete s paradajz omako: prepražiom česen na olivnem olju, dodam pelate, kapre, baziliko, včasih olive, solim, popram in njami Zvečer pa ne vem kaj, če sploh kaj.

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 8:28:02)

Jaz sem včeraj imela za zajtrk malo grozdja, za kosilo sem jedla kuhan krompir in solato za večerjo pa pol tega. mi je bilo kar težko, še posebej pri kosilu ko so se vse okrog mene mastili z zrezkom, ampak sem zdržala.

Edin problem imam popiti toliko vode- se moram kar prisiliti.

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 8:50:04)

Hvala, a bina.
Ženske, jaz imam v šestih dneh 3 kile manj. Morda ostalim, ki še oklevajo, za spodbudo.

biba77 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 9:18:04)

Splisni, blagor tebi (in Al bini)...
Meni kar pocasneje dol lezejo. No, je ze res, da vsake pol kg, ki gre dol, da voljo za naprej, samo, ce bi slo tako kot pri vama...

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 9:20:26)

Astra, drugič se pa raje fejst zredi, preden začneš hujšat. Bo šlo hitreje, ha, ha. Preverjeno. Da se ne boš sekirala, pri meni gre zato tako hitro, ker imam pač toliko preveč.

biba77 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 9:32:45)

Si ti ena fajn zenska!

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 9:50:28)

Sta vidve eni fajn ženski

Ja no, jaz sem jih imela po moji presoji 10 preveč oz. na 175 cm višine 75 kg, mogoče gre zato tako hitro dol, čeprav jih niti nisem imela tako zelo preveč.

No, danes imam 69 kil na 175 cm. Mater, sem sama seb všeč Mojemu pa še bolj.

biba77 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 10:12:40)

Al bina, jaz sem 4 cm nizja od tebe, pa je bila moja zacetna teza visja od tvoje, tako, da... Ampak, zato pa sem se lotila diete, ne?
Imam voljo!

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 10:39:09)

Jas, važno, da je volja, drugo pride samo po debi.

bobek05 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 10:53:41)

Astra, midvi pa sva z dnevi skupaj...

Jaz imam tudi danes S dan - za Z sem jedla 2 nektarini, za malico bo verjetno lubenica, za K fige, za V pa melona.. ..

Danes je moj 4. dan!! (vauuuu... sem sama nase ponosna, pa sem kar pridna, ker se je tako lepo držim).. Včerja večer mi je bilo malo hudo, ker smo imeli obiske, pa je bilo na mizi polno čipsa, pa medenjakov in-boljše-da-ne-povem-kaj-še-vse.. Ampak sem zdržala in nisem čisto nič grešila (niti ene zlate ribice)

Splišni, čestitke za tvoje 3 kg, upam, da bo meni tudi šlo tak lepo dol (tehtala se bom pa v soboto ali pa nedeljo)..

Astra ne obupat, bova zdržali, saj vidiš da se da - jaz imam 168cm in nazadnje (v nedeljo) sem tehtala 76,7kg , ampak OK saj zato pa sem se odločla hujšat ..

Al bina vsaka ti čast!!!

Blacky tebi pa hvala za včeraj, ker si me povabila v vašo skupino..

Astra, kaj boš jedla jutri...?? Jaz razmišljam o Blacky-jinem predlogu: piščančji ražnjiči + solata..

Me samo tako zanima - kaj pije katera juho po kosilu?? Jaz je namreč ne, pa brez problema zdržim do večerje..

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 11:00:11)

Tukaj na dieti smo itak same fajn ženske. Jaz ne pijem juhe. Imam pa več kil od vseh vas na višino 167.

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 11:03:36)

Ja, same fejst ženske smo...kmalu fejst ženske - suhice

Juho sem jaz pila mogoče 4 krat od začetka diete. Itak skuham iz kocke, odlijem ven, pol pa za tamalga rezance zakuham, pa je. Ampak mi pa paše, če bi se mi le večrat dalo skuhat

biba77 -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 11:13:05)

Jaz juhe ne pijem in ni problema z lakoto. Pol ure po kosilu sem itak ze zejna, pa se z vodo nalivam...

Kaj bom jutri jedla?
Ne vem se...
Za zajtrk 2 hruski (jih imamo na vrtu; cepajo dol...). Za malico verjetno se ena hruska.
Za kosilo... Mogoce essigfleisch (govedina+jajcka+cebulcek). To mi je resitev, ker moram se za druge nekaj pripravit in ne rabim dvojno kuhat. Raznjici pa zal ne pridejo v postev, ker moram ze danes pripravit, ko sem do treh v sluzbi... Pa se fino bo pocakalo do vecerje.
Hvala bogu, da imam zadnje case mir z zelodcem... vcasih cebule niti povohat nisem smela.

Bobek, jaz imam danes 20. dan, tako, da sem nekako med tabo in "tavecjo" skupino.

Punce, meni v tej dieti tako zelo pase kava, da mi je ze cudno. Pa, seveda non-stop sem zejna (se dobro, da voda izpod pipe pitna).

Ali vam kaj posebej pase?

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 14:33:22)

Jaz si privoščim vsako popoldne capuccino brez sladkorja. Mi je kar naenkrat tako zelo dober, prej pa ga nisem marala. Pa seveda OH dan vedno komaj čakam, da udarim po kaki dobri tortici. In danes je ta dan!!!

Anonimen -> Dieta - 32. dan! (8.9.2005 14:49:47)

A je danes tudi juha? Zdaj sem se spomnila, ker bom jedla pizzo, ki je Tibor seveda ne je, bi pa njemu lahko naredila eno zdravo domačo juhico iz kocke. Saj najbrž je itak ne bo hotel.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>