ronja
|
Alda, hehe, smo meli na morju obiske, ki so podobni - strašansko jih zanima, kako je hiša urejena... no, ti so povedali, da komaj čakajo, da vse pofirbcajo in ni bilo problemov. Meni je to ful hecno, ker mi je čisto vseeno, kako ma kdo zrihtano (ok, da kako idejo pobereš, če je kaj praktično ali luškano, ampak to bolj mimogrede), pridem na obisk k tistemu zato, da bom čvekala z njim, mi je vseeno, v kateri sobi;). Mogoče sem zdaj bolj pozorna, ker ravno hodimo na oglede stanovanj, ampak moram priznat, da mam že teh dovolj;). Ampak enim pa to fuuuul pomeni. Meni tudi ni šlo v glavo in nisem vedela, da je to treba. Ne vem, jaz se ne sekiram preveč: če se spomnim ali če kdo reče, pokažem, če mi dete spi, ne bom niti pod razno kazala sobe, kjer spi, ker ga ne budim, pa pika. Ti, če ti ne paše, pač rečeš, da zgoraj mate pa spalnice in je vaše kraljestvo, pa se nasmeješ, ap je. Sicer pri nas doma teh problemov ni, ker je tako malo, da si ljudje takoj vse lahko ogledajo, ker nekam morajo it in ni prav veliko izbire Intime tu ni, ker se vse vidi, ampak me to ne moti.