Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 16:34:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
prav neverjetno. vceraj smo sli na pijačo v lokal. in se je ta mucek šetal po terasi. folk pa ga je podil stran in malo manj ko brcal. in sem ga vzela v naročje in se sploh ni umaknil več iz mojega naročja. pol sem sprasevala, da cigavo je to bitje. in ni bil od nikogar. in je postal naš. v bistvu je on našel nas.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 29.9.2012 16:39:46 >
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 16:37:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
in en tak dobrovoljček je. non stop prede in se igra. celo noč je prespal na kavcu in nič težil. samo še lulat in kakat ga moramo navadit.
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 17:53:56
|
|
|
|
mateyka
|
a vidiš, ene stvari so "meant to be" in se zgodijo same od sebe
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 18:48:43
|
|
|
|
hmm...
|
Bravo!!! Čim več takšnih ljudi, kot si ti!
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 19:27:45
|
|
|
|
pelin
|
Bravo miš ...mucek je tako ena luštna in nezahtevna žival....en dva tri bo lulal tja kot je treba....mi ga imamo poleg psa že pet let v hiši...pa je prišel na podoben način k nam kot tale k vam....malo smo bili sicer skeptični kako bosta šla v štric s psico, ki je tudi v hiši....pa smo se čisto brez veze sekirali...
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 21:25:48
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* v bistvu je on našel nas. Pravijo, da so mačke tiste, ki si izberejo lastnike in ne obratno. Zdaj samo pazi, da boste vi vzgojili njega in ne on vas. Ker menda so mačke tiste, ki vzgajajo svoje lastnike, pa čeprav se oni tega ne zavedajo. Zelo lepo se mi zdi, da če ste se že odločili za žival, ste vzeli eno tako, ki je potrebovala dom. Upam da boste skupaj imeli lepo in ravno prav živahno ter se boste veliko crkljali.
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 22:42:42
|
|
|
|
Colt
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 22:52:40
|
|
|
|
mateyka
|
colt hoče rečt - pazte na bolhe (in gliste). torej okopajte in razglisttite ga.
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 29.9.2012 23:56:20
|
|
|
|
Colt
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 12:15:25
|
|
|
|
LuLu
|
Prvo čestitke, da ste se našli. Drugo pa... ali rabiš mačje stranišče? En na twitterju napisal, da ga ima viška. Na ZS več, če te zanima.
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 14:42:13
|
|
|
|
misa4
|
Jaz mam 2, enega ti lahko dam, sej ves kje zivim, pa kastriraj ga, ker bos drugace mela vse stene poscane , v postojni pride neki cez 30 ojrov, za obcane, kle ti loh ime posodim
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 16:21:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
tnx! je pa že čisto naš. boji se nič ne. 1 kakec in 2 luzici sta bili že v škatli. glede mačjega wc. kaj pa vem. zdaj ima škatlo od čevljev napolnjeno z zagovino in očitno je zadovoljen. pa še.....kolkokrat na dan mora jest tak mali mucek? predvcerajsnjim zvecer sem mu dala, ko smo prisli domov mleko in malo (za 1 jušno zlico) piščančevega mesa. vceraj je dobil 5x. ampak cisto po malo, da se ne prenazre, ker ne vem kolko je bil lačen. danes zdaj tretjič je.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 30.9.2012 16:23:20 >
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 16:31:16
|
|
|
|
pelin
|
Pri nas je naš mačkon 1-2x/dan...ko je bil mali pa seveda večkrat po malem....mi je pa interesantno, da se naš nikoli ne prenažira...vedno poje toliko kot je lačen...če gre stran in mu vstane v posodici, mu zadevo umaknemo in mu jo čez nekaj ur spet ponudimo...tako tudi pride do nekega reda pri lulanju in kakanju...če ves čas nekaj papca tudi ves čas lula in kaka...simp k pasulj
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 17:32:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pa še.....kolkokrat na dan mora jest tak mali mucek? Ko sem imela muce... vsaka, ko je bila lačna se mi je med nogami motala, ko sem šla v kuhinjo. Mah... one moje so bile skoz lačne, se mi zdi, ampak tudi niso vedno dobile. Včasih sem samo vodo dala, pa jim je bilo dovolj. Se spomnim, ko so bile ful lačne pa so dirkale za mano v kuhinjo in mijavkale na glas
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 20:11:36
|
|
|
|
mateyka
|
ko sem mela tazga kot ti, je jedu ene 4-5x na dan. če mu kupiš uno mačje mleko, ti bo lepše prebavljal (zdaj ko je majhen). ko je zrasel, sem potem zmanjšala na 2-3x na dan. torej!!! a je mačka al maček in kako mu je ime? raport!!!
|
|
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 20:18:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Its a boy! nina ga je krstila kot Muki! pa naj bo Muki, ker že pride na ime! In danes že celo popoldan kaka in lula v škatlo! mater, se pocutim kot novorojena prvorodka, ko smo poročale za vsak drekec pekec in rigec!
|
|
RE: ena majhna, komsata, čist cute podgana.... 30.9.2012 20:42:06
|
|
|
|
mateyka
|
v določenih primerih živali klapajo takoj na nas. mačka od moje tašče tud. domača kot bi bla že od nekdaj pri njej, od momenta ko je uletela na test/obisk. pa naš Nisse, maček od umrle sorodnice, ki smo ga vzel mi trije nekaj mesecev nazaj - nas je kr posvojil, inara ga mrcvari (mačka od tašče vedno pobegne) in ta buksl, se še uleže zraven nje in prede, spita občasno skupi, ko kdaj leži na njeni pojstli, se tamala igra, da je Nisse na plaži in mu da kremo za sončenje, senčnik, miš (plastično), da je kao tom&jerry na plaži in on to vse stoično gleda, ko ona cele zgodbe napletna in se igra okol njega in na njem pa rad spi v naših omarah in zadnjič je šel z nama ponoči na sprehod. ni da ni.. pa ga nimamo dolg, 10 let starga smo dobil, prej ni bil nikoli zunaj, nobene živali videl; sem bla mal skeptična (samo je tok radoveden, da mu nobena žival ni za pojest niti za ustrašt), sam se super obnese, ker je sam en magičen klik nardil, ko je uletu in smo kot celota po moje mate vi nekaj podobnega
< Sporočilo je popravil mateyka -- 30.9.2012 20:43:52 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?