Tutan -> RE: CSD me je obvestil kako bogata sem!!! (25.9.2012 10:12:28)
|
Evo, se dodajam tukaj. [sm=smiley13.gif] Tudi nas so obvestili in nam celo vzeli otroške dodatke. Ouije. Banda. Sem v stanju, ko ne vem, ali naj se jočem (pogojeno s hormoni[sm=zmeden.gif]) ali naj se smejim (pogojeno s hormoni[sm=zmeden.gif]). Hb, da smo v šoli, ker sem si šla gledat cifro vrtca za ta razred. Lubiboh! Zdaj pa mi nekaj povejte - ok, dobimo novega družinskega člana - oddam na novo vlogo in se nam zopet gledajo dohodki iz 2011. A če oddam za otroškega namesto recimo novembra/decembra konec tega leta - oddam januarja 2013. A mi bodo gledali dohodke iz 2012 al 2011? Ker leta 2011 smo imeli neprimerljivo višje dohodke (nagrade [sm=smiley13.gif] in to vse mož, madoniš jih bo slišal [sm=smiley13.gif]), kot v letu 2012. Na letni ravno govorimo o cca 4000€ in valjda je razlika [sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Kako pa cenijo avtomobile? Ker avto je tudi bil leta 2011 več vreden, kot pa leta 2012 in kot bo leta 2013? Pa ko bi vozili vsaj kakega bmwja 5, no, nč ne rečem. + vedno smo plačevali pošteno ceno za sina. več kot pa nekdo, ki je imel v vrtcu recimo 2 otroka. + raj sploh ne gledam na plačilno, koliko denarja gre mesečno od mene državi. Da o bruto bruto znesku niti ne govorim. A zdaj se bo začela gonja na nas, ki pač slučajno zaslužimo kak € več od minimalke in slučajno damo v državno blagajno že tako enormne zneske, pa čeprav govorimo o končnem izplačilu o nikakvi razliki?
|
|
|
|