Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 11:26:14
|
|
|
|
Aninchy
|
Sonja, Sanja, Saša, Sabrina, Stela, Simona... Suri mi je všeč
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 20.9.2012 11:40:54 >
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 13:27:06
|
|
|
|
lotkla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči Selina Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 14:19:47
|
|
|
|
mateyka
|
no zdej pa samo še čakam, da bo ena rekla, da jo Selina asocira na - slina
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 15:55:53
|
|
|
|
hmm...
|
Sara ampak mi bol paše Stela.
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 22:31:03
|
|
|
|
cilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Meni zraven Svena zasije Sinja. Krasno. In edina asociacija, ki jo imam, je nebo :) Drugače pa.... morda vama sede Syntia.
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 22:58:05
|
|
|
|
simonasven
|
Punce, hvala za dosedanje predloge. Med temi imeni so nama z možem všeč Sanja, Stina, Sarina in Sintija. Sicer je Sintija malo daljše, ampak me bolj kot to zanima, ali je to le verzija "piši kao što govoriš"? Ker se mi zdi, da je originalno Cynthia ali nekaj takega. Mož pravi, da je od teh Sanja še najbolj ziher, Stina in Sarina sta tudi njemu sicer všeč, ampak sta mu nepoznani imeni in se zato težje odloči. Katero je pa vam od teh najboljše?
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 20.9.2012 23:00:46
|
|
|
|
simonasven
|
Aja, pa Syntia je tud fajn, ampak spet ne vem, ali je ta začetni S le fonetično zapisan ali je tudi kje v tujini tako. No, Selina mi je manj všeč, me pa nič ne asociira na slino.
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 21.9.2012 0:21:19
|
|
|
|
mateyka
|
ha, sem zdajle opazla - Če boste izbrali Sanja, boš lahko sestavila smiselen stavek iz njunih imen: sven sanja.
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 21.9.2012 7:01:06
|
|
|
|
škrpijonka
|
Imam sosedo Selino in nisem nikoli pomislila na slino.
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 21.9.2012 12:27:33
|
|
|
|
astrid1
|
Savina
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 22.9.2012 19:16:23
|
|
|
|
pelin
|
Poznam kar nekaj deklic z imeni na s in kar je zanimivo, da so nasprotno od tistih ta starih (Stank, Sonij, Simon, Smiljan...)vsa ta novejša precej eksotična..nekako uvožena...npr. Sari, Sana, Sela ,Soraja...po svoje so zanimiva...čeprav ne ravno po mojem okusu...
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 22.9.2012 22:34:45
|
|
|
|
simonasven
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Poznam kar nekaj deklic z imeni na s in kar je zanimivo, da so nasprotno od tistih ta starih (Stank, Sonij, Simon, Smiljan...)vsa ta novejša precej eksotična..nekako uvožena...npr. Sari, Sana, Sela ,Soraja...po svoje so zanimiva...čeprav ne ravno po mojem okusu... A Sari je tudi ime? Mi je simpatično, sploh, ker mi je všeč ime Sara, pa me ravno to, da je tako pogosto, odbija. Že za fantka smo iskali bolj redko ime in zato izbrali Sven. Sari mi je pa tudi všeč, samo se bojim, da bi itak vsi mislili, da je Sara in bi morala vsakemu dopovedovati, da je Sari. Sicer pa je sari tudi indijsko oblačilo, a ne? Če to pomislim, pa nekako ni tako primerno za ime. Ali pa?
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 23.9.2012 0:31:44
|
|
|
|
mateyka
|
Sari je finska Sara. http://www.behindthename.com/name/sari-1 če že mate skandinavskega Svena, je lahko še Sara v skandinavski obliki; Sari ali Saija. Saija je pomanjševalnica od Sari. finci majo zanimive pomanjševalnice. recimo od moje (finske) prijateljice hčerki je ime Minea in jo kličejo Minku. Sari je Saija, Ana je Anina.. itd. imho anyway ima pa tudi indonezijski pomen http://www.behindthename.com/name/sari lahk je pa tud Suri - je pa isto Sara, samo zapisana v jidiš obliki http://www.behindthename.com/name/suri
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 26.9.2012 16:58:08
|
|
|
|
mayci
|
Meni je od naštetih oz, prej omenjenih mi je všeč Stina, Stella.
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 26.9.2012 17:17:32
|
|
|
|
kokosh
|
Solveig?
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 26.9.2012 19:48:38
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh Solveig? a ni pol bolj praktično, da se vzame zapis, ki se ga tukaj lažje bere - Solveij, Solvei? ker tudi te namreč obstajajo (sicer je Sloveig najbolj pogosta). ime izhaja iz "old norse" (stare skandinavščine) in to iz sól "solnce" and veig "moč" - torej moč sonca.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 26.9.2012 19:49:43 >
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 21:50:16
|
|
|
|
simonasven
|
Živjo, me nekaj časa ni bilo tu gor, vmes smo dali imena malo na off. Še vedno nimamo izbrano, izbiramo pa zdaj med Sanja, Sari in Stina. Kaj pravite, katero je lepše?
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 21:51:46
|
|
|
|
Janya
|
meni Sanja
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 21:53:38
|
|
|
|
pelin
|
Meni enako sedeta Sven in Stina ter Sven in Sari... Mogoče za malenkost celo Stina bolj...Sanja mi nekako ne gre k Svenu...
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 21:55:16
|
|
|
|
pelin
|
Ha, ha...ti samo nas vpraši, pa boš takoj vedela pri čem si...
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 22:06:55
|
|
|
|
Shorty_
|
še vedno sem za Stino
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 22:15:18
|
|
|
|
simonasven
|
Glede na to, da je Sven skandinavsko ime, bi najbrž res zraven najbolj pasalo ime Stina, ki je tudi baje skandinsvko kot je ena tukaj napisala. Mi je pa mož rekel, da bo to ime težko uporabljati v stilu s Stino grem ... ker se bo slišalo kot, da grem s Tino ... Ne vem, no. Najbrž preveč kompliciramo. Sari mi je bilo pa prej tudi nepoznano in mi je čudno, da tukaj tega imena nihče ne uporabllja. Sem šla gledat na SURS in za Stino pokaža, da jih je 30, za Sari pa manj kot 5 oz. da se to ime ne pojavlja.
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 30.9.2012 23:23:02
|
|
|
|
mateyka
|
Sari mi je cute eh, sem pristranska; po moje zato ker mi včasih našo pokličemo Nari
|
|
|
|
RE: Sven in še za sestrico na S 1.10.2012 16:18:30
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Meni je Sari ful všeč
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?