rozilu -> RE: osvežitev angleščine (20.9.2012 11:19:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda No Jazz ni lih po mojem okusu, ga ne poslušam in ne poznam,zato ne morem sodit ,. Se pa tudi sama pri svojem delu večkrat poslužujem te metode: z mladci izberemo kak fin komad, ga prevedemo, določimo čas, ka tudi postavljamo v druge,....in se kar obnese, ker jim je glasba bolj blizu npr. ta zadnja je bila Master of puppets od Metallice!! Po mojem jazz glasba nima ravno veliko besedil, je večinoma inštrumentalna, zato ti kaj dosti ne pomaga [sm=smiley1.gif] Sicer sem pa po tvoji metodi, ko sem bla na faxu, tudi inštruirala angleščino - pa še na enako muziko (samo ne vem če je bil komad isti [sm=jezicek.gif]). Na srečo sva imela z inštruirancem enak okus za glasbo [sm=smiley1.gif]. In mu je šlo! V prvo nardil popravca. Z drugim fantom, ki je bil bolj... hm, tehničar, al kako se je temu reklo [sm=smiley1.gif], pa takole nisva prišla skozi... Zdej pa je tudi moje znanje angleščine bolj tako - sej pogovorit, prebrat pa to vse znam, samo ko je treba kaj lepše napisat, pa...Temu pa ne pomagajo ne filmi, ne muzka, še branje angl. knjig ne... Pa časi so tudi globoko pozabljeni, čeprav sem jih obvladala v nulo [sm=smiley19.gif]... kot so se mi nekoč zdeli pomembni, se mi zdi, da se jih zdej sploh ne rabi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|