Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Barefoot hoja/tek... 20.9.2012 13:02:57
|
|
|
|
LuLu
|
Še malo, pa nam bo en hud podjetnik na police športne trgovine naložil barefooot čevlje... kar bo izgledalo identično, kot prazna polica in nam bo nabil ceno 19,90 eur. Ziher se bo kak junak našel in jih kupil
|
|
|
|
RE: Barefoot hoja/tek... 20.9.2012 13:19:34
|
|
|
|
mokasinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Vse lepo in prav, ampak s tem lahko tečeš po ravno ravnem terenu. Ali se motim? Kaj pa po kamenčkih, takšnih da je vmes tudi kakšen špičast oz. po takšne pravem traktorskem kolovozu? Moj je bil letos na Triglavu z njimi... In to je bil gor prvič v življenju (sam upala sem, da ne bo šlo kaj narobe, saj bi znali reševalci še kako hudo kazen napisati). Večinoma pa itak teče po gozdu in neurejenih poteh - to mu izredno paše. Pravi, da vsakič dobi odlično masažo stopal in ker je ogromno točk na podplatih je mogoče kak pozitiven učinek še kje drugje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2012 16:47:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2012 16:49:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Barefoot hoja/tek... 21.9.2012 8:33:56
|
|
|
|
mokasinka
|
Me je moj včeraj poučil, da Vivo Barefoot nimajo ocene 10 ampak 9-9,5. Da oceno 10 ma samo gola noga (brez vsega). Me je kar presenetil, ko je eno tok filozofsko vn butnil . Pa še tale video je rekel naj objavim v razmislek - če druga ne je tip luštkan http://www.youtube.com/watch?v=3nwbzpyterI Ga pa drži tale movnat - k sreči je taka cena, da ne pride v poštev: http://www.youtube.com/watch?v=SKGF-ErsJiI
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2012 9:39:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Barefoot hoja/tek... 21.9.2012 10:47:16
|
|
|
|
mateyka
|
aha, vidim da se greste bosonoge back to the nature bušmane - et tu tulči??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2012 12:46:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Barefoot hoja/tek... 21.9.2012 21:48:19
|
|
|
|
Klarita
|
Bi vam pokazala moje berfutke pa ne znam več slike pripopat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2012 23:36:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?