Tutan -> RE: UGG številka (24.9.2012 13:53:12)
|
Drugače pa - smo že na artiklih primerjali, med seboj. Izdelek iz kitajske, pa naš izdelek. Do ponatankosti enaka, ni razlike. Ker oboje delajo na Kitajskem. Zdaj točno kako šiba ta prodaja iz kitajske, mi še ni čisto jasno. Recimo vzameš Spyder bundo. Ni razlike. Niti en šiv ni drugačen, dobiš zraven alles, kar dobiš v trgovini. Zdaj nekak ne verjamem, da gre za res dober ponaredek - ampak po mojem - Kitajski skliznejo kontejner robe. Roba, ki se drugače odpremi po svetu. Fliknejo na ebay, pa na svoje strani. Določijo neko ceno. In prodajajo. In v bistvu ti kot kupec ne veš ali gre za ukradeno robo - in imaš dokazilo, da si plačal. To je edino, kar zahteva carina od tebe. Na njih pa je, da preverijo, ali gre za fake ali ne. In ker očitno moja majica (recimo) YSL ni bila fake, ali pa ga niso pogruntali, sem jo dobila BP domov. Stran sem pa odstranila iz razloga - več kot bo teh naročil k nam, bolj bodo pozorni. Sem pa za sina zdaj naročila baby g shock uro, lahko poročam in jo tudi primerjam s tisto v trgovini.
|
|
|
|