Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Individualna angleščina 18.9.2012 21:29:56
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mateyka, BTW, a tvoja je hodila v Andersena? ja, v Lastovico. drugač pa punce, ne zdej slona delat iz domače angleščine in da se ne sme učit od nobenega angleščino ki ni anglist; dejte no, svet se vrti kot se vrti. naša naju posluša, pa nisva anglista in kaj če nimava jokširskega naglasa? a je kdo kdaj slišal škote? no, pa so teoretično angleži. kaj pa cockney? ne me hecat uč`te jih kar znate, n`č bat; ne komplicirat z naglasi. če ne govorite ravno kot pokojni drnovšek (pa ne un z nebes, ko je bil še živ), ni NOBENE škode. vse te malenkosti kasneje popravijo v šoli. evo, cockney naglas - pure english http://www.youtube.com/watch?v=LnjGNJ5JL8w in točno to - počnite to za zabavo. če ga ne zanima, pač ne. ne vem zakaj kljub poudarku da se pred šolo ne rabijo "učit" jezikov, še vedno to prihaja kot argument zakaj ne. in če mu paše v skupini, naj bo skupina. je to le igra, saj ga ne mislite resno začet učit jezika (za resno rabi več kot uro na teden, itak + drug pristop.. itd). tko kot pravi Najaa, doma čisto komot imate angleščino kot jezik tko usput, v izi, ko jo/ga kaj zanima.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 18.9.2012 21:31:52 >
|
|
|
|
RE: Individualna angleščina 19.9.2012 7:15:24
|
|
|
|
Zoja Lara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Punce, kakšno je pa vaše mnenje o projektu naše šole, kamor vklučujejo letošnje prvošolčke. Gre za zgodnje učenje jezika in v bistvu jih ne trenirajo v smislu štetja, barv, itn. Ampak enostavno pride učiteljica angleščine med poukom v razred in del pouka poteka dvojezično. Razlaga v angleškem in slovenskem jeziku. Menda naj bi otroci na tak način dosti več odnesli. Zanimivo. Poročaj kako se obnese
|
|
RE: Individualna angleščina 19.9.2012 7:27:58
|
|
|
|
Zoja Lara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma od tega ne odnesejo veliko, praktično nič. Sem vidla, ko sem delala v vrtcu. Ja, za nastope že spravijo kaj skupaj ampak če ti z otrokom ne delaš sam naprej oz. da on tega ne pili, pol pozabi. Mateyka se strinjam s tabo, da je spoznavanje jezikov super stvar sam pri vas je tudi drugače, ker ste trojeziični a ne? Drugače pa 100% podpiram spoznavanje jezikov in bom zelo vesela, če bosta moji imeli željo se jih čim več učiti. Se strinjam. Pri tem zgodnjem učenju tujega jezika gre bolj za to, da otrok spoznava jezik, si razvija posluh zanj. Ne pa pričakovat, da bo znal ne vem koliko govorit. Jaz nisem ravno za to, da se otroka vpisuje v to in ono, morda kasneje v OŠ. Dokler pa je v vrtcu, pa ga ne bi vozla na raznorazne popoldanske obveznosti. Je pa res, da veliko obogatitvenih dejavnsti poteka v dop času. A vseeno, je malo prehitro.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.